Αγνώριστη η Καλίσι του Game of Thrones

Αγνώριστη η Καλίσι του Game of Thrones

Δείτε τη νέα της φωτογράφιση

Αγνώριστη η Καλίσι του Game of Thrones
Η Emilia Clarke είναι η αγαπημένη των φαν της διάσημης σειράς Game of Thrones και όχι αδίκως. Τόσο ο ρόλος της, όσο και η εκλεπτυσμένη ομορφιά της την έχουν «ανακηρύξει» σε αντικείμενο του πόθου.

Στη ζωή της η Emilia είναι μια γλυκιά νεαρή με girly look, που ξέρει να παίζει πιάνο, κιθάρα και λίγο φλάουτο και μιλά τέλεια γαλλικά - πέρα από τη γλώσσα των Ντοθράκι, δηλαδή τις πάνω από 20.000 λέξεις που δημιούργησαν ειδικοί γλωσσολόγοι για τις ανάγκες του «Game of Thrones». Η ιστορία της είναι αυτή μιας παραδοσιακής Αγγλίδας καλής οικογενείας, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην εξοχή, φοίτησε στα καλύτερα σχολεία και αργότερα στο διάσημο Drama Centre London, απ' όπου έχουν περάσει φημισμένοι ηθοποιοί (όπως οι Κόλιν Φερθ και Πιρς Μπρόσναν). Τελείωσε τις σπουδές της στην υποκριτική το 2009 και έναν χρόνο μετά ήταν μέλος του βασικού καστ μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, η οποία τότε ξεκινούσε γυρίσματα, του «Game of Thrones».

Κλείσιμο
Για τον ρόλο της Καλίσι δεν ήταν η πρώτη επιλογή, πιθανόν ούτε η δεύτερη. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο ρόλος είχε δοθεί στην ηθοποιό Ταμζίν Μέρτσαντ, η οποία όμως εγκατέλειψε το καστ μετά τα γυρίσματα του πρώτου πιλοτικού επεισοδίου. Η παραγωγή του HBO αποφάσισε να εμπιστευτεί τον ρόλο στη νεαρή και άγνωστη Εμίλια Κλαρκ. Δύο χρόνια μετά, οι θαυμαστές της σειράς και ορκισμένοι οπαδοί της πλατινέ πριγκίπισσας τους ευγνωμονούν για την επιλογή.

Δείτε την τελευταία φωτογράφιση που έκανε για το τεύχος Οκτωβίου του περιοδικού GQ














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης