Η Ινδή σούπερ σταρ Μαλάικα και οι διακοπές της στην Ελλάδα

Η Ινδή σούπερ σταρ Μαλάικα και οι διακοπές της στην Ελλάδα

Ξεχωρίζει για τις υποκριτικές της ικανότητες, ενώ είναι και μοντέλο, χορεύτρια και τηλεπαρουσιάστρια

Η Ινδή σούπερ σταρ Μαλάικα και οι διακοπές της στην Ελλάδα
Πρώτο θέμα στην Ινδία έχει γίνει η επίσκεψη της Ινδής Μαλάικα Αρόρα Καν στη χώρα μας, μέσω των φωτογραφιών που ποστάρει στα social media από τις ξέγνοιαστες διακοπές της.

Παραλίες και κοριτσίστικη παρέα απολαμβάνει η Μαλάικα, γνωστή τηλεπερσόνα της Ινδίας, στη χώρα μας. Σε ένα διάλειμμα από τις πολύωρες και απαιτητικές υποχρεώσεις της, διάλεξε την Ελλάδα για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι selfie φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκαναν γνωστή τη χώρα μας σε ολόκληρη την Ινδία, που παραμιλά για το απέραντο γαλάζιο μας!

Κλείσιμο
Οι διακοπές της Ινδής τηλεπερσόνας στη Σαντορίνη, με τις φίλες της, δείχνουν πόσο απολαμβάνει τον ήλιο, φορώντας το μπικίνι της και ποζάροντας στο φακό. Με το παρεό της σε θέα που κόβει την ανάσα, μέσα στην πισίνα με το μαγιό της ή με ένα λευκό καφτάνι στον Παρθενώνα, η Μαλάικα περνάει καταπληκτικά και θέλει να αποτυπωθούν αυτές οι στιγμές στο φακό, ενώ φροντίζει να τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Να σημειωθεί πως η Μαλάικα ξεχωρίζει για τις υποκριτικές της ικανότητες, ενώ είναι και μοντέλο, χορεύτρια και τηλεπαρουσιάστρια. Μάλιστα, στη χώρα της θεωρείται... σούπερ σταρ! Αλλωστε, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα, ως παρουσιάστρια, του MTV India. Η ίδια έχει παντρευτεί έναν ηθοποιό-σκηνοθέτη-παραγωγό του Bollywood, ενώ έχουν και ένα γιο, 13 ετών.



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης