Scarlett Johansson: Δημόσια εμφάνιση με την κόρη της

Scarlett Johansson: Δημόσια εμφάνιση με την κόρη της

Η 30χρονη Johansson φορούσε ένα μαύρο τζιν παντελόνι, λευκό μπλουζάκι, καρό πουκάμισο και μαύρες παντόφλες που η αλήθεια είναι ότι δεν μας πολυάρεσαν. Οσο για τη μαύρη τσάντα που κρατούσε, αυτή ήταν Kara Classic Blackpack και η τιμή της είναι περίπου 450 ευρώ

Scarlett Johansson: Δημόσια εμφάνιση με την κόρη της
Μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της με την 4 μηνών κόρη της Rose έκανε αυτές τις μέρες η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Scarlett Johansson, η οποία εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να την κρατάει αγκαλιά σε δρόμο του Beverly Hills, στο Λος Αντζελες.

Η 30χρονη μητέρα φορούσε ένα μαύρο τζιν παντελόνι, λευκό μπλουζάκι, καρό πουκάμισο και μαύρες παντόφλες που η αλήθεια είναι ότι δεν μας πολυάρεσαν. Οσο για τη μαύρη τσάντα που κρατούσε, αυτή ήταν Kara Classic Blackpack και η τιμή της είναι περίπου 450 ευρώ. 

Κλείσιμο


Η Johansson έγινε μητέρα από το Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο τέλος του ίδιου μήνα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, σε μια τελετή που κρατήθηκε απόλυτα μυστική.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης