Amanda Seyfried: Υιοθετήστε ζώα από τα καταφύγια

Amanda Seyfried: Υιοθετήστε ζώα από τα καταφύγια

Οταν υιοθετείς δεν σώζεις απλά μια ζωή αλλά αποκτάς και έναν υπέροχο πιστό φίλο. Αν θέλετε ένα ζωάκι, υιοθετήστε από ένα καταφύγιο ή από κάποια ομάδα διάσωσης. Δουλεύοντας μαζί μπορούμε να τα σώσουμε όλα

Amanda Seyfried: Υιοθετήστε ζώα από τα καταφύγια
Μέλος του Best Friends Animal Society έγινε πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός Amanda Seyfriend, και με το σύνθημα Save The All φωτογραφήθηκε για το σκοπό αυτό. Η οργάνωση Best Friends Society δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τα σκυλάκια και τις γάτες που βρίσκονται στα διάφορα καταφύγια να βρουν σπίτι και να αποφύγουν την ευθανασία.

Κλείσιμο


Η 28χρονη Seyfriend μάλιστα υιοθέτησε και ένα τέτοιον σκύλο, τον Finn, τον οποίο θεωρεί ως τον καλύτερο φίλο της: “ Ο σκύλος μου ο Finn είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ειλικρινά δεν θυμάμαι πώς ήταν η ζωή μου πριν από αυτόν. Δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ πόσα καταπληκτικά σκυλιά και πόσες φοβερές γάτες ευθανατώνονται κάθε μέρα στα καταφύγια γιατί δεν έχουν ένα σπίτι να πάνε. Οταν υιοθετείς δεν σώζεις απλά μια ζωή αλλά αποκτάς και έναν υπέροχο πιστό φίλο. Αν θέλετε ένα ζωάκι, υιοθετήστε από ένα καταφύγιο ή από κάποια ομάδα διάσωσης. Δουλεύοντας μαζί μπορούμε να τα σώσουμε όλα”.



Σύμφωνα με τους αριθμούς πάνω από 9 χιλιάδες ζώα ευθανατώνονται καθημερινά στα διάφορα καταφύγια της Αμερικής.  














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης