Η Cara Delevigne είναι μια κούκλα στην πρεμιέρα της πρώτης της ταινίας

Η Cara Delevigne είναι μια κούκλα στην πρεμιέρα της πρώτης της ταινίας

Το αντικομφορμιστικό μοντέλο εμφανίστηκε με μια άκρως θηλυκή εμφάνιση στην πρεμιέρα της πρώτης της ταινίας

Η Cara Delevigne είναι μια κούκλα στην πρεμιέρα της πρώτης της ταινίας
Έχει το πρόσωπο ενός αγγέλου και μάλιστα αυτό αποδεικνύεται και από τον τίτλο της πρώτης ταινίας που γύρισε μαζί με την Kate Beckinshale the Face of an Angel. 

Η Cara Delevigne έχει κάνει επιστήμη το πως κάποιο μοντέλο να μη μοιάζει με μοντέλο, καθώς ντύνεται αθλητικά, μη προκλητικά και πολλές φορές ανδρικά. Η αμφισεξουαλικότητα της είναι πλέον γνωστή σε όλους, καθώς τα είχε για λίγο διάστημα με γνωστή ηθοποιό του Hollywood.

Κλείσιμο
Και όμως η Cara μπορεί να γίνει το απόλυτο θηλυκό και το αποδεικνύει στην πρεμιέρα του The Face Of An Angel στον Καναδά. 

Με μια ριγέ μεταξωτή τουαλέτα η νεαρή ηθοποιός έκλεψε την παράσταση ακόμα και από την πρωταγωνίστρια Kate Beckinshale που εμφανίστηκε με μεταξωτή ολόσωμη μπεζ φόρμα -που δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. 



Η ταινία στην οποία η Cara έχει τον πρώτο της ρόλο ως Melanie, μια φοιτήτρια που μπλέκει με τον μεγαλύτερο της Thomas έναν σκηνοθέτη και προσπαθεί να τον βοηθήσει να λύσει ένα μυστήριο που αφορά μια δολοφονία, έχει ως πρωταγωνίστρια την Kate Beckinshale ως δημοσιογράφο που προσπαθεί να βρει την αλήθεια. Η ταινία είναι επηρεασμένη από την πραγματική ιστορία δολοφονίας της Βρετανής φοιτήτριας Μέρεντιθ Κέρτσερ, από την Αμερικανίδα συγκάτοικο της Αμάντα Νοξ, μια υπόθεση που έλαβε χώρα στην Ιταλία και δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα.

Την ταινία θα την δούμε στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο, προς το παρόν πάρτε μια γεύση με το trailer 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης