Stacy Keibler: Η πρώην του Clooney παντρεύτηκε

Stacy Keibler: Η πρώην του Clooney παντρεύτηκε

Η ευτυχία μου δεν περιγράφεται. Ο γάμος είναι το τελευταίο κομμάτι μιας αγάπης και μιας φιλίας. Και σημαίνει ότι έχεις πίστη και εμπιστοσύνη στον άλλον, τον οποίο θεωρείς πλέον ως την αδερφή ψυχή σου

Stacy Keibler: Η πρώην του Clooney παντρεύτηκε
Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από το γνωστό ηθοποιό George Clooney (τον Ιούλιο του 2013), η 35χρονη πρώην παλαίστρια Stacy Kiebler ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με το νέο αγαπημένο της, τον πάμπλουτο επιχειρηματία 38χρονο Jared Pobre, με τον οποίο έχει σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η τελετή έγινε ξαφνικά στο Μεξικό με την Keibler να δηλώνει στο εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό «People»: «Η ευτυχία μου δεν περιγράφεται. Ο γάμος είναι το τελευταίο κομμάτι μιας αγάπης και μιας φιλίας. Και σημαίνει ότι έχεις πίστη και εμπιστοσύνη στον άλλον, τον οποίο θεωρείς πλέον ως την αδερφή ψυχή σου. Γιατί στην ψυχή σου έχεις όλα τα καλά για αυτόν. Είναι κάποιος που σε βοηθάει να αναπτυχθείς και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος». 

Κλείσιμο
Η Keibler και ο Clooney ήταν ζευγάρι για δυο χρόνια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκείνη τον πίεζε να παντρευτούν, κάτι που ο γνωστός ηθοποιός αρνιόταν πεισματικά, καθώς, όπως γνωρίζουμε, είναι αλλεργικός στη λέξη γάμος. Αυτός ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης