Διπλά πλατινένιος ο Νίκος Οικονομόπουλος- Στο πλευρό του η Ευαγγελία Αραβανή

Διπλά πλατινένιος ο Νίκος Οικονομόπουλος- Στο πλευρό του η Ευαγγελία Αραβανή

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή, με την οποία γιορτάζει τα 10 χρόνια του στη δισκογραφία αλλά και τον 10ο κατά σειρά προσωπικό του δίσκο, σημείωσε διπλά πλατινένιες πωλήσεις

Διπλά πλατινένιος ο Νίκος Οικονομόπουλος- Στο πλευρό του η Ευαγγελία Αραβανή
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, γιόρτασε παρέα με φίλους και συνεργάτες, χθες τo βράδυ στο Balthazar, την επιτυχία των δύο τελευταίων βασικών κυκλοφοριών του από τη Minos EMI / Universal. Φυσικά από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία βρέθηκε κοντά του για να γιορτάσουν μαζί την επιτυχία του.   

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς τραγουδιστή, με την οποία γιορτάζει τα 10 χρόνια του στη δισκογραφία αλλά και τον 10ο κατά σειρά προσωπικό του δίσκο, σημείωσε διπλά πλατινένιες πωλήσεις σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, ενώ πολυπλατινένιος έγινε και ο δίσκος «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ». 

Κλείσιμο
Για την επιτυχία αυτή μίλησε η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI / Universal Μαργαρίτα Μάτσα, λέγοντας πως «Το 2017 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του Νίκου Οικονομόπουλου», αναφερόμενη στην επιτυχία του τραγουδιστή τόσο στις φυσικές όσο και στις ψηφιακές πωλήσεις.

Στη συνέχεια προχώρησε στην απονομή της τιμητικής πλακέτας στον καλλιτέχνη, αλλά και τους συνεργάτες του. Παράλληλα, μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο, αφού η δισκογραφική του εταιρία είχε ετοιμάσει δύο τούρτες οι οποίες σχημάτιζαν τον συμβολικό αριθμό «10».

Με τη σειρά του, ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους συντελεστές του τελευταίου του δίσκου για την άψογη συνεργασία τους.

Δείτε τις εικόνες: 

Μαργαρίτα Μάτσα, Νίκος Οικονομόπουλος, Μάκης Μάτσας



Σίσσυ Χρηστίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Χάρης Σιανίδης, Θοδωρής Μαραντίνης


Νίκος Οικονομόπουλος, Ευαγγελία Αραβανή 





Χρήστος Δάντης


Σίσσυ Χρηστίδου, Ευαγγελία Αραβανή 



Μαργαρίτα Μάτσα, Ελένη Γιαννατσούλια, Κική Τσόλκα 



Ευαγγελία Αραβανή, Μαρία Αραβανή








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης