Κώστας Μπίγαλης: Κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή και αθωώθηκε

Κώστας Μπίγαλης: Κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή και αθωώθηκε

Δικαστική περιπέτεια με αίσιο τέλος για τον τραγουδιστή 

Κώστας Μπίγαλης: Κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή και αθωώθηκε
Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη είχε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο για ρευματοκλοπή, ενός διαμερίσματος στο Περιστέρι, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, αλλά στη συνέχεια πούλησε λόγω κρίσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o Κώστας Μπίγαλης βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας και αφού εξήγησε τι έχει πραγματικά συμβεί αθωώθηκε.

Κλείσιμο
Πώς ξεκίνησαν όλα; Η δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή άρχισε όταν ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) διαπίστωσε καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης την πενταετία 2010-2015. Ως χρήστης που έκανε τη σύνδεση τη συγκεκριμένη περίοδο φαινόταν ο τραγουδιστής, χωρίς να φαίνεται κάποια μεταβίβαση.

Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο Κώστας Μπίγαλης, το διαμέρισμα είχε πουληθεί από το 2008. Ο νέος ιδιοκτήτης όμως, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν άλλαξε τα στοιχεία του κατόχου του διαμερίσματος. Ταυτόχρονα, «το διαμέρισμα έμεινε κλειστό και αυτός ήταν και ο λόγος της μειωμένης κατανάλωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης