Κρατερός Κατσούλης: «Το Πρω1νό με προσπέρασε κανονικά στην πρεμιέρα μου»

Κρατερός Κατσούλης: «Το Πρω1νό με προσπέρασε κανονικά στην πρεμιέρα μου»

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, έκανε on air τα παράπονα του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στην θεατρική του πρεμιέρα από την «αντίπαλη» εκπομπή

Κρατερός Κατσούλης: «Το Πρω1νό με προσπέρασε κανονικά στην πρεμιέρα μου»
Ο Κρατερός Κατσούλης, σήμερα το πρωί, μέσα από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στο Star μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του «αντίπαλο» Φαίη Σκορδά. 

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, έκανε on air τα παράπονα του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στη θεατρική του πρεμιέρα από την «αντίπαλη» εκπομπή.

Κλείσιμο
Με αφορμή δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή τους, ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε πως αν και πρωταγωνιστής της θεατρικής παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα», αγνοήθηκε από το Πρωινό, την περασμένη Παρασκευή, που βρισκόταν εκεί για να καλύψει την πρεμιέρα.

«Πάντως αυτό που της λέει πολύ γλυκά ο Γρηγόρης ότι μπορεί να είμαστε σε αντίπαλα κανάλια, αλλά εμείς σε αγαπάμε και απαντάει εκείνη «κι εμείς σας αγαπάμε», εντάξει τώρα, δεν είναι ακριβώς πολύ αλήθεια. Όχι δηλαδή ότι η Φαίη δεν μας αγαπάει σε προσωπικό επίπεδο, γιατί εμάς εδώ μπορεί να μας αγαπάνε όλοι, αλλά τώρα τι να σας πω. Είχαμε πρεμιέρα την Παρασκευή, ήρθαν από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και έκαναν πως δεν υπήρχαμε κάποιοι άνθρωποι. Εμένα με προσπέρασαν κανονικά, σαν να μην ήμουν στο θέατρο, σαν να μην έπαιζα. Και άλλους συναδέλφους. Ήρθε το Πρωινό του ΑΝΤ1 και πήρε συνέντευξη μόνο από 3 ανθρώπους. Αλλά εμείς πραγματικά σας αγαπάμε» ανέφερε συγκεκριμένα ο Κρατερός Κατσούλης. «Πιστεύω ότι έγινε τυχαία» σχολίασε στο τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το γεγονός. 

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης