Τότσικας - Ρέβη: Ρεβεγιόν στο σπίτι με αγαπημένους φίλους τους

Τότσικας - Ρέβη: Ρεβεγιόν στο σπίτι με αγαπημένους φίλους τους

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη βραδιά 

Τότσικας - Ρέβη: Ρεβεγιόν στο σπίτι με αγαπημένους φίλους τους
Ρεβεγιόν στο σπίτι με αγαπημένα τους πρόσωπα έκαναν για τον καινούργιο χρόνο ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη.

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media, η φωτογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη βραδιά, αλλά και ένα συγκινητικό μήνυμα.

Κλείσιμο
«Όταν ήμουνα παιδί, το μόνο δώρο της χρονιάς το είχα τα Χριστούγεννα, ζούσα μέρες αγωνίας και αγρύπνιας και παρότι ήμουν ένα δύσπιστο παιδί, πίστευα στα αλήθεια ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης! Και τώρα το πιστεύω έχει έρθει πολλές φορές στις δύσκολες στιγμές μου έχει έρθει όταν έχω παρακαλέσει όταν έχω συγκεντρωθεί στους στόχους μου όταν πάλι έρχεται η πίστη μου και μου χτυπάει την πλάτη! Γίνεται είναι μέσα μας η δύναμη μας! Μέσα μας είναι και ο Άγιος Βασίλης και εγώ πάντα θα τον περιμένω και ξέρω ότι θα έρχεται ξανά και ξανά! Μόνο αγάπη!!!», έγραψε η Ρούλα Ρέβη.

Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Λεκάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Δάσκαλος, που διασκέδασαν και έβγαλαν αναμνηστικές selfies. Από τις φωτογραφίες απουσίαζε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης