Ο Μεγακλής Βιντιάδης επιστρέφει στους διαγωνισμούς ομορφιάς

Ο Μεγακλής Βιντιάδης επιστρέφει στους διαγωνισμούς ομορφιάς

Ο διοργανωτής των καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά»  έχει θέσει ως στόχο να δώσει και πάλι στους διαγωνισμούς ομορφιάς τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος

Ο Μεγακλής Βιντιάδης επιστρέφει στους διαγωνισμούς ομορφιάς
Ο Μεγακλής Βιντιάδης, επιστρέφει σκηνοθετικά αναλαμβάνοντας την  επιμέλεια των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017.  Ο σκηνοθέτης έχει αφήσει τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στα καλλιστεία του Ant1 και τώρα έρχεται να δώσει τα φώτα του ξανά, σε διαγωνισμό ομορφιάς. 

Ο διοργανωτής των καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά»  έχει θέσει ως στόχο να δώσει και πάλι στους διαγωνισμούς ομορφιάς τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος. Και βαδίζοντας με αυτόν τον γνώμονα στράφηκε στον άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο τα μυστικά για την άψογη σκηνοθετική επιμέλεια των καλλιστείων.

Κλείσιμο
Ο Νίκος Μπάμπαλης απευθύνθηκε στο Μεγακλή Βιντιάδη, με τον τελευταίο να αποδέχεται με χαρά τη συγκεκριμένη πρόταση. Ο Μεγακλής Βιντιάδης που τα τελευταία χρόνια κινούνταν μεταξύ Ελλάδας και Αμπου Ντάμπι, αποφάσισε να επιστρέψει για τα καλά στα ελληνικά τεκταινόμενα και έτσι η συγκεκριμένη πρόταση, μοιάζει να του ήρθε… κουτί! Πολύ δε περισσότερο αναλαμβάνοντας να σκηνοθετήσει μία διοργάνωση την οποία ξέρει πολύ καλά και την οποία έχει αναδείξει, όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και εκτός αυτών…



Επίσημη ημερομηνία για την διεξαγωγή των 2ων Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» δεν έχει δοθεί ακόμη από τους διοργανωτές, οι οποίοι πάντως έχουν ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις τους. Η αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν, άρχισε και όσες θεωρούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το στέμμα της πιο ωραίας της Ελλάδας, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν, όπως λένε οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης. Ο τρόπος είναι απλός. Δηλώνοντας συμμετοχή στη σχετική φόρμα που μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενες που είναι από 17 έως 25 ετών, είτε μέσω του site των καλλιστείων (www.starellinikiomorfia.gr), είτε πατώντας τη διεύθυνση http://beautycontest.starellinikiomorfia.gr/ που τις οδηγεί απευθείας στη φόρμα συμμετοχής, για να λάβουν θέση για την διεκδίκηση του τίτλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης