Χώρισαν οριστικά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιώργος Κοτσοβός

Χώρισαν οριστικά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιώργος Κοτσοβός

«Ναι, εδώ και λίγο καιρό είμαι μόνη μου. Στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει να επικεντρωθώ στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις», δήλωσε η παρουσιάστρια 

Χώρισαν οριστικά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιώργος Κοτσοβός
Χώρισαν οριστικά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιώργος Κοτσοβός. Σύμφωνα με πληροφορίες του peoplegreece.com η παρουσιάστρια έδωσε οριστικό τέλος στη σχέση τους, που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα, κυρίως λόγω της απόστασης. Το γεγονός πως ο Γιώργος Κοτσοβός μένει μόνιμα στο Πόρτο Χέλι (περνούσε στην Αθήνα μόνο τα Σαββατοκύριακα) έφερε εντάσεις, απομακρύνοντάς τους αναγκαστικά. Η κατάσταση, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της, κούρασε την παρουσιάστρια που θέλει έναν άνθρωπο να τη στηρίζει στην καθημερινότητά της, δεδομένου πως έχει και εκείνη ένα εξαιρετικά πιεσμένο πρόγραμμα.

Ειδικά αυτή την περίοδο εν όψει των Χριστουγέννων τα εξτρά γυρίσματα για τα εορταστικά προγράμματα και τα ραντεβού για την οργάνωση της εκπομπής μονοπωλούν το χρόνο της. Το Peoplegreece επικοινώνησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες. «Ναι, εδώ και λίγο καιρό είμαι μόνη μου. Στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει να επικεντρωθώ στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις», δήλωσε η οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι Μου, Σπιτάκι Μου».

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης