Κατερίνα Καινούργιου: Ούτε η Κάρι Μπράντσο δεν είχε τέτοια γκαρνταρόμπα (δείτε φωτό)

Κατερίνα Καινούργιου: Ούτε η Κάρι Μπράντσο δεν είχε τέτοια γκαρνταρόμπα (δείτε φωτό)

«Για κάθε γυναίκα η ντουλάπα είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, αφού κλείνει μέσα της όλο το προσωπικό της στιλ», λέει η παρουσιάστρια

Κατερίνα Καινούργιου: Ούτε η Κάρι Μπράντσο δεν είχε τέτοια γκαρνταρόμπα (δείτε φωτό)
Η μανία της Κατερίνας Κανούργιου με τη μόδα και κάθε λογής αξεσουάρ είναι γνωστή. Η τηλεπαρουσιάστρια που εδώ και λίγο καιρό δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις έχει χρόνο να ασχοληθεί με την γκαρνταρόμπα της. 

Η Κατερίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από το χώρο που έχει τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της και πόζαρε στο φακό σαν άλλη Κάρι Μπράντσο.

Κλείσιμο
Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Κατερίνα είναι πολύ της τάξης και έχει όλα της τα... υπάρχοντα σε πλήρη τάξη...

Περιγράφοντας το χώρο της λέει: «My place! Μέσα σε λίγες ώρες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μετέτρεψα ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού μου σε ένα σύγχρονο dressing room -βεστιάριο. Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος υπνοδωματίου, όταν εμπλουτιστεί με λειτουργικά στοιχεία και μοναδικό design. Βασικός στόχος αυτής της συγκεκριμένης κατασκευής είναι η αξιοποίηση κάθε γωνιάς που μπορεί να γίνει εύκολα προσβάσιμη και χρηστική. Για κάθε γυναίκα η ντουλάπα είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, αφού κλείνει μέσα της όλο το προσωπικό της στιλ! Πως σας φαίνεται λοιπόν;».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης