Πασχάλης Τσαρούχας σε «Πρωινό»: «Καλά έκανε και σας εχ... ο Αρναούτογλου»- Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Πασχάλης Τσαρούχας σε «Πρωινό»: «Καλά έκανε και σας εχ... ο Αρναούτογλου»- Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

«θεωρώ ότι τον αδικεί όλο αυτό που είπε. Τον αδικεί...»

Πασχάλης Τσαρούχας σε «Πρωινό»: «Καλά έκανε και σας εχ... ο Αρναούτογλου»- Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα
Μια κόντρα από το πρόσφατο παρελθόν φαίνεται να αναζωπυρώθηκε σήμερα, μέσω της εκπομπής Πρωινό Ant1 που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.  

Η άρνηση του Πασχάλη Τσαρούχα, να μιλήσει για τα προσωπικά του στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Αντ1 έμελλε να «ανάψει τα αίματα» ανάμεσα στον ηθοποιό και τον Γιώργο Λιάγκα.

Κλείσιμο
Όταν η δημοσιογράφος από το Πρω1νό ρώτησε τον Πασχάλη Τσαρούχα σχετικά με τις φωτογραφίες που τον έδειχναν να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, εκείνος απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Θα λέμε τέτοια; Τι με ρωτάς; Ο κόσμος δεν θέλει να ξέρει τίποτα. Σας τα ‘πε ο Αρναούτογλου προχθές, μια χαρά σας έχεσε
».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παλαιότερη κόντρα που είχαν με τον ηθοποιό.

«Καταρχήν θέλω να τον ενημερώσω ότι δεν μας έχεσε κανένας Αρναούτογλου. Καταρχήν θα μύριζε… Ίσα ίσα το αντίθετο. Έγινε μια πλάκα με τον Αρναούτογλου. Και ειλικρινά επειδή τον έχουμε καλέσει τον Πασχάλη τόσες φορές θεωρώ ότι τον αδικεί όλο αυτό που είπε. Τον αδικεί! Το λέω με αγάπη επειδή τον εκτιμώ. Η δημοσιογράφος ήταν ευγενέστατη. Της λέει εκείνος πως δε θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά του. Τι θα του έκανε; Θα του έβαζε το μαχαίρι στον κρόταφο; Κι αυτή ρεπόρτερ είναι, έτσι βγάζει το ψωμί της! Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει όμως μετά, ενώ έχουμε πάει εκεί για να προβάλλουμε το μαγαζί του, ότι σας έχ@σε ο Αρναούτογλου. Δεν είναι ωραίο. Και είναι μάγκας, είναι άντρας αυτός, δεν τον τιμά δηλαδή! Μετά τη δεύτερη φορά δεν είναι παρεξήγηση».

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης