«Το συμπέρασμα»: Δείτε το νέο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Το συμπέρασμα»: Δείτε το νέο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views και μόλις οπτικοποιήθηκε

«Το συμπέρασμα»: Δείτε το νέο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού
Το νέο του βίντεο κλιπ γύρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το... συμπέρασμα είναι, ότι οι επιτυχίες για τον τραγουδιστή έρχονται η μία μετά την άλλη. 

Το κομμάτι «Το συμπέρασμα», έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια views στο «Υou Tube» και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να το οπτικοποιήσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Κλείσιμο


Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της πτήσης της «Ellinair», από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη αλλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Την μουσική της νέας επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού , υπογράφει ο Γιάννης Φρασέρης σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντίνιδη και κυκλοφορεί απ’ την Cobalt Music.



   Το σενάριο θέλει τον τραγουδιστή να περνά χαλαρές στιγμές με την αγαπημένη του, ενώ οι ανατροπές δεν αργούν να έρθουν...




Το ζευγάρι ύστερα από έναν έντονο καυγά αποφασίζει να χωρίσει και ο καθένας να ακολουθήσει διαφορετικό προορισμό, μόνο που και οι δυο βρίσκονται στο ίδιο αεροπλάνο, και κάπως έτσι όλα αλλάζουν.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν τον Κωνσταντίνος Αργυρό από κοντά, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο TEATRO, παρέα με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα σε ένα πρόγραμμα που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης