Θεοφανία Παπαθωμά: Συνέντευξη 4 μήνες μετά τη γέννηση του 2ου παιδιού της

Θεοφανία Παπαθωμά: Συνέντευξη 4 μήνες μετά τη γέννηση του 2ου παιδιού της

Μάλιστα η όμορφη σύντροφος του Γρηγόρη Πετράκου μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Θεοφανία Παπαθωμά: Συνέντευξη 4 μήνες μετά τη γέννηση του 2ου παιδιού της
Καλεσμένη στην εκπομπή «Joy» και της Τζένης Μπαλατσινού βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά.
Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για  σχέσεις μεταξύ νυν και πρώην συντρόφου της όσο και στην περίοδο που βίωνε κρίση ο γάμος της με τον Πασχάλη Τσαρούχα. Μάλιστα η όμορφη σύντροφος του Γρηγόρη Πετράκου μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είπε συγκεκριμένα: «Αυτή τη φορά δεν πήρα πολλά κιλά, αλλά κάνω μεγάλες κοιλιές. Στο πρώτο παιδί πήρα 25 κιλά και στο δεύτερο 15. Στο δεύτερο παιδί είχα σακχαρώδη διαβήτη και εκεί τα κιλά μπαίνουν ανεξέλεγκτα. Δεν μπορείς να κάνει τίποτα. Μπορείς δηλαδή να μην τρως τίποτα αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος. Η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν πιο δύσκολη από τη δεύτερη που ήταν πιο ανάλαφρη».

Για τις ισορροπημένες σχέσεις μεταξύ της ίδιας, του Γρηγόρη Πετράκου αλλά και του πρώην συζύγου της, Πασχάλη Τσαρούχα: «Έχω στην καρδιά μου μόνο αγάπη και αυτό φαίνεται περνά και στους άλλους ανθρώπους και έχω καταφέρει να διατηρώ τις ισορροπίες. Και ο Πασχάλης είναι πολύ δεκτικός, και ο Γρηγόρης το ίδιο. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις όταν έχεις ένα παιδί. Στη ζωή είμαστε μαζί και πορευόμαστε μαζί ακόμα κι αν πλέον δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι».
Κλείσιμο
 
Για την περίοδο της διάστασης με τον Πασχάλη Τσαρούχα τόνισε: «Την περίοδο της διάστασης την περάσαμε μέσα στο σπίτι. Άλλες φορές το συζητούσαμε και άλλες όχι. Δεν είχαμε αυτό το κενό που ο ένας από τους δύο φεύγει από το σπίτι».
 
Δείτε το βίντεο: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης