Πρεμιέρα κάνει το «One Mark Show»

Πρεμιέρα κάνει το «One Mark Show»

Το βραδινό show του Μάρκου Σεφερλή ξεκινά στις 27 Μαρτίου, στις 21:15

Πρεμιέρα κάνει το  «One Mark Show»
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που απέστειλε, πριν από λίγο, το γραφείο τύπου του MEGA θα δούμε ένα show από... έναν για όλους! Ο Μάρκος Σεφερλής έρχεται σε night edition, σε ένα variety show που δεν θα βαριέσαι ούτε λεπτό!

«One Mark Show» σημαίνει πολύ γέλιο, εκπλήξεις, καλεσμένοι όπως δεν τους έχεις ξαναδεί, παιχνίδια με κοινό, πολλές μεταμφιέσεις και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί. ο Μάρκος.

Κλείσιμο
Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Γιώργος Τσαλίκης ορκίζονται πρώτοι επίσημοι καλεσμένοι του «One Mark Show».



Ξέρουν από πριν ότι δε θα δώσουν μια ακόμη συνέντευξη σε κάποια συνηθισμένη εκπομπή. Δεν έχουν ιδέα όμως τι τους περιμένει, τι θα συναντήσουν, σε τι δοκιμασίες θα μπουν και με ποιο από τα 1000 πρόσωπα του Μάρκου Σεφερλή θα έχουν να κάνουν.



Ο Σωτήρης Καλυβάτσης επέδειξε εξαιρετική ευλυγισία στο «Σπας του τη μούρη» αλλά και αντανακλαστικά στο «Ποιος την έχει μεγαλύτερη».


 
Ο Γιώργος Τσαλίκης από την μεριά του βουτά με την μια στα βαθειά παίζοντας το «Καν' τον μούσκεμα» και βάζει στόχο ένα κέρατο. στο κεφάλι του Μάρκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης