Γιάννης Ζουγανέλης: «Βαγγέλη σου ζητώ συγγνώμη για ό,τι δεν έκανα για σένα»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Βαγγέλη σου ζητώ συγγνώμη για ό,τι δεν έκανα για σένα»

«Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τη διαφορετικότητα σας, τη μοναδικότητα σας, την Ελευθερία να ζούμε όλοι μαζί αρμονικά. Ξεκολλήστε, ο φόβος σκοτώνει»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Βαγγέλη σου ζητώ συγγνώμη για ό,τι δεν έκανα για σένα»
Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το τραγικό του τέλος έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και από χθες τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι χιλιάδες. 

Αρκετοί χρήστες, «επώνυμοι» και ανώνυμοι, εξέφρασαν τη γνώμη τους στα social media τόσο για την υπόθεση του εικοσάχρονου φοιτητή όσο και για το bullying που σύμφωνα με μαρτυρίες φαίνεται να δεχόταν ο Βαγγέλης.

Κλείσιμο
O Γιάννης Ζουγανέλης, φανερά συγκινημένος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

«Βαγγέλη σου ζήτω συγνώμη για ό,τι δεν έκανα για σένα. Συγνώμη που έμεινα αδιάφορος απέναντι στο ανύπαρκτο κράτος που είναι ο ηθικός αυτουργός της αδικοχαμένης ζωής σου. Συγχώρεσε με γιατί αφού έχω υποστεί τα ίδια λόγω των αναπήρων γονέων μου βουβάθηκα. Σιώπησα γιατί εγώ είχα το χιούμορ και τον κοινωνικό ρατσισμό τον αντιμετώπισα με (( ανωτερότητα )). Είχα καταλάβει οτι η βία αντιμετωπίζεται με βία. Έπεσα στη παγίδα να το δω προσωποπαγώς. Δεν έκανα τίποτα για το έλλειμμα παιδείας. Πιστεύω μόνο στην εκφρασμένη υποστήριξη της διαφορετικότητας.Σου υπόσχομαι στη μνήμη σου κυρίως ότι θα κάνω από δω και πέρα τα αδύνατα δυνατά για να αποτραπούν όλοι οι ψευτόμαγκες της γαμημένης βίαια κοινωνίας μας. Οι τσαμπουκάδες τις καθημερινότητας να απομονωθούν. Να ισιώσει το συνεχώς αποκαλούμενο καλό Σύνταγμα μας που υπερασπίζει τους λίγους και τους ισχυρούς. Να αλλάξουμε επιτέλους. Να εκπολιτιστούμε. Και προσοχή. Μη κλάψει κάνεις από υπουργεία η αλλά θεσμικά ανόργανα με κροκοδείλια δάκρυα. Τώρα αμέσως ενέργειες όχι λόγια λόγια λόγια ψέμματα ψέμματα ψέμματα δεν αντέχει άλλο το φως εγκλωβισμένο για να κυριαρχούν οι σκοταδιστές οι απαίδευτοι οι βολεμένοι οι ατομιστές Στους Βαγγέληδες της καθημερινότητας μας λέω. Μη το βουλώνετε άλλο. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας τη διαφορετικότητα σας τη μοναδικότητα σας την Ελευθερία να ζούμε όλοι μαζί αρμονικά. Ξεκολλήστε ο φόβος σκοτώνει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης