Επίθεση Τσαρούχα σε Λιάγκα

Επίθεση Τσαρούχα σε Λιάγκα

«Όταν του τύχει, τότε να δούμε τι θα κάνει Αν δεν του έχει αφήσει κτήματα ο πατέρας του παίρνει μια γυναίκα και την έχει κτήμα του»

Επίθεση Τσαρούχα σε Λιάγκα
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα ο οποίος αποκάλυψε στα Καρντάσιανς ότι η Θεοφανία Παπαθωμά, έμεινε για πολύ καιρό όταν ήταν έγκυος στο σπίτι που είχε με τον Τσαρούχα, μέχρι να φτιάξει το νέο της σπίτι με τον Πετράκο, σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα μέσα από το «Πρωινό» προκαλώντας την αντίδραση του ηθοποιού.

Ο Γιωργος Λιάγκας είπε μεταξύ άλλων για το περιστατικό:

Κλείσιμο
«Ένας άντρας, ακόμα και να περάσει το ερωτικό στοιχείο με την γυναίκα του ή να χωρίσουν, πάντα την θεωρεί κτήμα του. Τον πειράζει πολύ ότι θα πάει με έναν άλλο άνδρα. Ο Τσαρούχας αποτελεί μια εξαίρεση, που αυτό είναι το σωστό βέβαια, αλλά δεν το βλέπουμε έτσι εμείς οι υπόλοιποι! Συγγνώμη αλλά εγώ αν η πρώην μου ήταν έγκυος από άλλον άνδρα, δεν θα τη φιλοξενούσα».

Τις δηλώσεις του Γιώργου τις άκουσε ο Πασχάλης και απάντησε πως δεν θεωρεί ότι είναι μπροστά, αλλά εκείνοι πίσω... Και πρόσθεσε «όταν του τύχει να μείνει η Φαίη έγκυος από άλλον, τότε να δούμε τι θα κάνει!».

Ενοχλημένος σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας διευκρίνισε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του καθώς δεν μίλησε κακοπροαίρετα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης