Γιατί νευρίασε ο Λιάγκας με τον Μιχάλη Κουινέλη;

Γιατί νευρίασε ο Λιάγκας με τον Μιχάλη Κουινέλη;

Ποια δήλωση του κριτή του The Voice εξόργισε τον 45χρονο παρουσιαστή

Γιατί νευρίασε ο Λιάγκας με τον Μιχάλη Κουινέλη;
Για το ότι αρχικά δεν ήταν θετικός στο να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του «The Voice», ενώ απέρριψε τη συμμετοχή του σε έναν ενδεχόμενο τρίτο κύκλο του μουσικού σόου μίλησε ο Μιχάλης Κουινέλης καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD.
 
Η δήλωση αυτή, ωστόσο, φαίνεται πως ενόχλησε τον οικοδεσπότη του talent show, Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος σχολίασε στο «Πρωινό» της Πέμπτης, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος: «Θεωρώ ότι είναι λάθος όταν δεν έχει ξεκινήσει το "Voice 2" να λες ότι δεν θα είσαι στο "Voice 3". Όλοι λέγανε έτσι και για φέτος, αλλά τελικά είπαν "ναι". Ήταν ένα παιχνιδάκι. Γι' αυτό βγήκα εγώ και είπα ότι είμαστε μαλάκες εμείς που είπαμε "ναι". Λοιπόν... Το θέμα είναι το εξής... Το κανάλι επενδύει στο "Voice 2". Εγώ δεν λέω κανένας μας πως είναι υποχρεωμένος να είναι στο "Voice 3", αλλά όταν τελειώσει το δεύτερο στα μέσα Ιουνίου μπορεί να βγει ο καθένας και να πει αν θα είναι ή όχι στο επόμενο. Τώρα, όμως, που περιμένεις το "Voice 2" και το κανάλι επενδύει σε αυτό, ταπεινά λέω τη γνώμη μου, ότι είναι λάθος να βγαίνεις και να λες ότι δεν θα είσαι στο "Voice 3"». 
 
Κλείσιμο
Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε με νόημα: «Είναι και ο πιο κερδισμένος από πέρυσι μέχρι φέτος, εγώ που το έχω δει στα γυρίσματα. Είναι ο πιο κερδισμένος, με μια πολύ δυνατή ομάδα και όλα τα παιδιά να θέλουν να πάνε μαζί του». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης