Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έχω επενδύσει στη σχέση μου με την Χριστίνα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έχω επενδύσει στη σχέση μου με την Χριστίνα

«Ένα περίεργο κλικ που ξαφνικά ενεργοποιείται στον εγκέφαλο, πάει στην καρδιά και μετά στο υπόλοιπο σώμα και κάτι συμβαίνει. Και τώρα είμαι σε μια τέτοια σχέση»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έχω επενδύσει στη σχέση μου με την Χριστίνα
Το διαζύγιο των γονιών του, το πώς τον επηρέασε, αλλά και ο χαμός του αδελφού του και η σχέση του με την Χριστίνα Κοντοβά ήταν ανάμεσα στα θέματα για τα οποία μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μία».
 
«Έχω δύο ετεροθαλή αδέλφια, δυστυχώς τον άλλον τον χάσαμε πρόσφατα» είπε αναφερόμενος στην οικογένειά του και στα αδέλφια του και εξομολογήθηκε ότι έμαθε για τον θάνατο του αδελφού του, λίγο πριν βγει στη σκηνή: «Έχουμε ένα μηχανισμό και αυτός ο μηχανισμός λειτουργεί αυτόματα στον άνθρωπο που βγαίνει επί σκηνής» εξηγώντας πώς βρήκε την δύναμη να παίξει μετά την τραγική αυτή είδηση. 
 
Κλείσιμο
Σχετικά με παλαιότερη δήλωσή του ότι δεν πρόλαβε να πει όσα θα ήθελε στον αδελφό του, ανέφερε: «Πολλές φορές συμβαίνει αυτό γιατί υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και ξαφνικά γίνεται ένα τραγικό γεγονός και σε προλαβαίνει. Σημασία έχει να ακούμε τον άλλον, να τον ζούμε, να μας ζει κι αυτός με τα καλά και τα κακά, να συμφιλιωθούμε και να πορευτούμε μαζί».
  
Μίλησε ακόμα και για τον ρόλο του στη σειρά «Το Σόι σου». «Το “Σόι σου” είναι μια εξαιρετική, οικογενειακή κωμωδία. Κάνω τον Κωνσταντίνο, τον πιο μαμάκια από τα αδέλφια και τον πιο αφελή, που πάντα ξέρει πολλά αλλά είναι σαν να μην ξέρει τίποτα».
 
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με την προσωπική του ζωή και στη σχέση του με την Χριστίνα Κοντοβά. «Στην προσωπική μου ζωή δεν κρυβόμουν παλιότερα, ούτε κρύβομαι τώρα. Ζω τη ζωή μου, δεν κάνω κάτι φοβερό», είπε και αποκάλυψε τι τον κάνει να ερωτεύεται: «Ένα περίεργο κλικ που ξαφνικά ενεργοποιείται στον εγκέφαλο, πάει στην καρδιά και μετά στο υπόλοιπο σώμα και κάτι συμβαίνει. Και τώρα είμαι σε μια τέτοια σχέση. Μακροχρόνια δεν την λες ακόμα, αλλά είναι μια σχέση στην οποία σαφώς έχω επενδύσει και προσβλέπω και στο μέλλον».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης