Αλεξάνδρα Ούστα: «Είμαι καλά»

Αλεξάνδρα Ούστα: «Είμαι καλά»

Τι δήλωσε η ηθοποιός 11 μήνες μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Σάκη Μπουλά 

Αλεξάνδρα Ούστα: «Είμαι καλά»
Για το αν είναι ανοιχτή στη συμβίωση, τις θυσίες που είναι διατεθειμένη για τον έρωτα, αλλά και τον Σάκη Μπουλά μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Είμαι άτομο που αγαπά τη συμβίωση, τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα, αλλά θέτω πάντα το πλαίσιο ώστε να είμαι ελεύθερη συναισθηματικά, ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα για να μη με πνίγει» δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ! σχετικά με τη στάση της απέναντι στην συμβίωση.

Κλείσιμο
Όσο για το αν έχει κάνει θυσίες για τον έρωτα; «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ έτσι. Τι θυσία να κάνω δηλαδή; Να σκοτώσω; Λειτουργώ έτσι όπως νιώθω. Αν χρειαστεί να κάνω κάποια θυσία, ίσως την κάνω, όμως πιστεύω ότι στον πραγματικό έρωτα δεν χρειάζεται να κάνεις θυσίες για να είσαι καλά», είπε η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ντόλλυ, η προξενήτρα".

Κλήθηκε ακόμα να σχολιάσει την άρνηση της να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Σάκη Μπουλά, στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς. Η Αλεξάνδρα Ούστα είπε λακωνικά: "Το ίδιο θα κάνω και τώρα". Ωστόσο, όταν ερωτήθηκε πως είναι αυτή την περίοδο, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συντρόφου της, εξομολογήθηκε: «Είμαι καλά. Μόλις πέρασα ένα πολύ δυνατό κρυολόγημα. Αναρρώνω. Γενικά από τη φύση μου είμαι αισιόδοξη. Χαμογελάω κάθε πρωί που ξυπνάω και βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Νομίζω πως από παιδί είχα αυτή την πεποίθηση ότι όλα στη ζωή είναι μαθήματα. Δεν θα πω κάτι άλλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης