Γιώργος Πολυχρονίου: Η πρώτη μου αποτυχία ήταν το πρωινό

Γιώργος Πολυχρονίου: Η πρώτη μου αποτυχία ήταν το πρωινό

«Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Δεν κοιμόμουν το βράδυ καθόλου. Έκανα σε όλα πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων και να έχω χάσει και το βόλεμα και την αγάπη μου, γιατί την αγαπούσα την Μάγκυ»

Γιώργος Πολυχρονίου: Η πρώτη μου αποτυχία ήταν το πρωινό
Για την περίοδο που έκανε το «Πολυ καλημέρα σας» και τη ζωή του εκείνη την εποχή μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου μιλώντας με την Ναταλία Γερμανού.

«Εμένα η πρώτη μου αποτυχία ήταν το πρωινό. Γιατί ήταν το πρωινό; Δεν ήμουν καλά. Ξύπναγα το πρωί στις επτά, γιατί είχα χωρίσει με την Μάγκυ, δεν το ήξερε ακόμα ο κόσμος. Είχα χωρίσει και κυκλοφορούσα το βράδυ έξω. Πήγαινα επτά το πρωί στο σπίτι μου, σηκωνόμουν οκτώ για να πάω εννιά στο πρωινό. Δεν το ήξερε κανένας το έμαθαν μετά από 5 μήνες. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Δεν κοιμόμουν το βράδυ καθόλου. Έκανα σε όλα πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων και να έχω χάσει και το βόλεμα και την αγάπη μου, γιατί την αγαπούσα την Μάγκυ» είπε ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο οποίος ήρθε σε δύσκολη θέση όταν η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε για την αιτία του χωρισμού του με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης