Από το «Dancing with the Stars» αποχώρησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Από το «Dancing with the Stars» αποχώρησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Μάθετε τι έγινε στο σόου χορού - Γιατί διαγωνίστηκαν 6 και όχι 7 ζευγάρια

Από το «Dancing with the Stars» αποχώρησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Το πιο εορταστικό live του Dancing with the stars ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής. Η τελευταία Κυριακή για το 2014 βρήκε για ακόμα μια φορά την παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού υπέρλαμπρη.

Κλείσιμο
H παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα βραδινό πράσινο φόρεμα Celia Kritharioti Haute Couture το οποίο ο συνδύασε με υποδήματα LeSilla, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το make-up της η Βάσω Νακοπούλου.



Το show, στο οποίο ο κάθε διαγωνιζόμενος χόρεψε δύο χορούς (αρχικά το είδος χορού που είχαν χορέψει στο πρώτο live με άλλη μουσική και χορογραφία και στη συνέχεια συμμετείχαν σε μία χορευτική μάχη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2014, από όπου βγήκαν 3 νικητές) ξεκίνησε με τους διάσημους συμμετέχοντες να εκφράζουν τις επιθυμίες τους, αλλά και με ένα υπερθέαμα με τους χορευτές της παράστασης China Dream από το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών Κίνας.


Ωστόσο, τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν είναι 6 και όχι 7, μιας και η Νικολέττα Καρρά θα παρακολουθήσει το σόου ανάμεσα στο κοινό και θα εμψυχώσει από εκεί τους συμπαίκτες της.

«Είχαμε ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της πρόβας μας, σήμερα το απόγευμα. Δεν είναι πολύ σοβαρό ευτυχώς. Δεν χρειάζεται να ανησυχήσει κανείς αλλά ο Θοδωρής έπρεπε να ξεκουραστεί σήμερα, οπότε δε θα διαγωνιστούμε», είπε εξηγώντας τι ακριβώς έγινε και δεν θα χορέψει απόψε.

Στη συνέχεια του λαμπερού σόου, θα χορέψει στο πλατό η Νάντια Κοντογεώργη μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της «Μελωδίας της ευτυχίας».



Πρώτος χόρεψε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πάσο ντόμπλε και συγκέντρωσε 41 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.




Ακολούθησε η σάμπα της Ειρήνης Παπαδοπούλου κπου ξεσήκωσε κοινό και κριτική επιτροπή και της χάρισε 45 βαθμούς.







Όχι ένα, αλλά δύο δεκάρια πήρε ο Χρήστος Σπανός κερδίζει δύο δεκάρια και συνολικά συγκέντρωσε 47 βαθμούς για το quick step του.



 
33 βαθμοί για το βιενέζικο βαλς του Φάνη Λαμπρόπουλου


 
Αργεντίνικο τάνγκο χόρεψε η Μορφούλα Ντώνα και συγκέντρωσε επίσης 47 βαθμούς




Η Νίκη Κάρτσωνα και ο παρτενέρ της, Vladimir Morochko συγκέντρωσαν 42 βαθμούς με τη ρούμπα της.





Αφού τελείωσαν οι ατομικές χορογραφίες, όλα τα ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή και χόρεψαν για ένα λεπτό μια free style χορογραφία πάνω στις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Νικητές ήταν η Νίκη και ο Βλαντιμίρ, που πήραν 3 βαθμούς, δεύτεροι η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος, που πήραν δύο βαθμούς και τρίτοι η Μορφούλα και ο Ρίχαρντ, που πήραν 1 βαθμό. 


Στη συνέχεια, η «Μελωδία της Ευτυχίας» «ακούστηκε» στο πλατό του Dancing with the Stars Και όπως πάντα ακολούθησε η διαδικασία αποχώρησης. Τα δύο ζευγάρι που έμειναν στο τέλος και περίμεναν να ακούσουν αν θα αποχωρήσουν ή θα παραμείνουν στο χορευτικό σόου ήταν η Νίκη Κάρτσωνα και ο Φάνης Λαμπρόπουλος, αλλά τελικά από το ‪Dwts‬ αποχώρησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης