Μαρία Μπεκατώρου: Κάνω τα μποτοξάκια μου

Μαρία Μπεκατώρου: Κάνω τα μποτοξάκια μου

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις

Μαρία Μπεκατώρου: Κάνω τα μποτοξάκια μου
Στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα» μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου και αναφέρθηκε στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις.

«Ο Γρηγόρης μιλάει πολύ γιατί είναι έτσι και σαν χαρακτήρας. Μιλάμε όλοι όταν νιώθουμε ότι θέλουμε να μιλήσουμε. Υπάρχουν συνεντεύξεις που δεν είναι ότι δεν θέλω να συμμετέχω πολύ, νομίζω ότι ο Γρηγόρης το έχει πιο πολύ να κάνει συνεντεύξεις σε συγκεκριμένους ανθρώπους και το σέβομαι. Δεν πιέζομαι για να το κάνω», είπε όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο του παρουσιαστή στην εκπομπή.
 
Κλείσιμο
Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως στην αρχή της συνεργασίας τους δυσκολεύτηκε μιας και όλα αυτά τα χρόνια είχε συνηθίσει να βρίσκεται μόνη της στο πλατό.

«Είναι άλλο να είσαι με δύο ακόμα ανθρώπους, είναι διαφορετικό. Στην αρχή για μένα ήταν δύσκολο γιατί ήταν η πρώτη φορά που μοιραζόμουν ένα στούντιο και μια εκπομπή με άλλους δύο ανθρώπους, δεν είναι εύκολο».

Τέλος αναφέρθηκε και στις αισθητικές επεμβάσεις και είπε: «Τα κάνω όλα μέχρι εκεί που δεν μπαίνει το χειρουργικό νυστέρι. Δεν το χρειάζομαι αλλά το φοβάμαι. Δεν προλαβαίνω να πηγαίνω συχνά στο γιατρό αλλά κάνω τα μποτοξάκια μου, κοιμάμαι πολύ, βάζω τις κρέμες μου και έχουμε και καλό DNA από την οικογένειά μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης