Πασχάλης Τσαρούχας: Αυτή είναι η μελαχρινή που του έχει «κλέψει» την καρδιά

Πασχάλης Τσαρούχας: Αυτή είναι η μελαχρινή που του έχει «κλέψει» την καρδιά

Είναι ερωτευμένος ο ηθοποιός με συνάδελφό του; 

Πασχάλης Τσαρούχας: Αυτή είναι η μελαχρινή που του έχει «κλέψει» την καρδιά
Μπορεί η Θεοφανία Παπαθωμά να είναι έγκυος στο παιδί του Γρηγόρη Πετράκου όμως σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει γυρίσει και ο πρώην σύζυγός της Πασχάλης Τσαρούχας. 

Όπως αναφέρει η «Espresso» ο ηθοποιός έχει αναπτύξει με την ηθοποιό Μαριάννα Σάντη μία ιδιαίτερη  σχέση και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως είναι ζευγάρι. 

Κλείσιμο
Η φημολογούμενη σχέση τους έχει δει το φως της δημοσιότητας αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τα κυπριακά ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με τους δύο ηθοποιούς.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας γνωρίστηκε με την Μαρίαννα Σάντη στα γυρίσματα της κυπριακής σειράς που πρωταγωνιστούν και φαίνεται πως από την πρώτη στιγμή υπήρξε μία ιδιαίτερη έλξη μεταξύ τους.

Τις φήμες ωστόσο πυροδότησε μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στο facebook στην οποία ποζάρει μαζί με την ηθοποιό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso η Μαριάννα Σάντη έχει δηλώσει σε κυπριακά ΜΜΕ: «Έχω κουραστεί με όλα αυτά. Ποτέ δεν δίνω δικαίωμα για την προσωπική μου ζωή. Ό,τι είναι, είναι δικό μου και δεν θέλω να ασχολείται κανείς με τα προσωπικά μου. Ευχαριστώ». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης