Tι λέει η Ναταλία Γερμανού για όσες ζηλεύουν τους νεότερους συντρόφους τους;

Tι λέει η Ναταλία Γερμανού για όσες ζηλεύουν τους νεότερους συντρόφους τους;

«Όταν έχεις έναν νεότερο σύντροφο, που είναι πολύ ωραίος και περιζήτητος, θα πρέπει να έχεις την αυτοπεποίθηση αλλά και την ψυχραιμία που προκύπτει από το ότι αυτός ξέρει για ποιο λόγο είναι μαζί σου»

Tι λέει η Ναταλία Γερμανού για όσες ζηλεύουν τους νεότερους συντρόφους τους;
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Μάνο Ιωάννου. 

Η παρουσιάστρια, που σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή στο «Ε» αποκάλυψε αν ζηλεύει τον σύντροφό της και είπε: «Όχι. Μια γυναίκα που αποφασίζει να κάνει σχέση με έναν άνδρα τόσα χρόνια μικρότερό της και θέλει να τον έχει δεμένο με σιδερόμπαλα, είναι χαμένη από χέρι», λέει και συνεχίζει: «Εγώ γενικά είμαι ζηλιάρα σε φυσιολογικά πλαίσια και πιστεύω πως όταν έχεις έναν νεότερο σύντροφο, που είναι πολύ ωραίος και περιζήτητος, θα πρέπει να έχεις την αυτοπεποίθηση αλλά και την ψυχραιμία που προκύπτει από το ότι αυτός ξέρει για ποιο λόγο είναι μαζί σου. Αυτά λοιπόν που κάνω είναι να απολαμβάνω τη σχέση χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν μας δένουν αλυσίδες».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης