Σμαράγδα Καρύδη: Μου αρέσει η τεμπελιά και είμαι αναβλητική

Σμαράγδα Καρύδη: Μου αρέσει η τεμπελιά και είμαι αναβλητική

«Έναν χειμώνα είπα παντού "όχι" και έκατσα σπίτι»

Σμαράγδα Καρύδη: Μου αρέσει η τεμπελιά και είμαι αναβλητική
Για το φετινό χειμώνα που είναι περιζήτητη, για το πόσο ευχαριστιέται αυτά που κάνει, αλλά και για το αν απολαμβάνει την - τόσο φορτωμένη - καθημερινότητά της μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Κάνω τέσσερα πράγματα φέτος. Τώρα που έχω όλο αυτό μπροστά μου δεν ανησυχώ γιατί κυρίως όταν δεν κάνω κάτι είναι επιλογή μου. Υπάρχουν περίοδοι που δεν στρώνομαι να δουλέψω, από τεμπελιά δεν τα ξεκινάω, δεν έχω τρομερή αγωνία» δήλωσε στο Βήμα.

Κλείσιμο
Όσο για το αν βαριέται; «Δεν βαριέμαι όταν μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Έναν χειμώνα είπα παντού "όχι" και έκατσα σπίτι. Ήταν τέλειος χειμώνας. Έκανα μαθήματα, τραγούδια, χορούς, beaute, είδα παραστάσεις, πήγαινα με τις φίλες μου στα μαγαζιά, μαγείρευα. Όμως δεν μπορώ να ζήσω έτσι, καθήμενη για πολύ καιρό. Μετά μπήκα με όρεξη να δουλέψω. Έχω πάθει κάτι με το θέατρο τελευταία κιόλας. Όταν γίνεται ωραία μου αρέσει πιο πολύ από όλα. Τώρα τελευταία το απέκτησα αυτό το συναίσθημα. Απλά θέλω πάντα κι ένα μηνάκι διακοπών, το διαλειμματάκι μου».

Τέλος, εξήγησε και τι είναι αυτό που απολαμβάνει στην καθημερινότητά της: «Το πιο ωραίο πράγμα είναι να "σκάσει" ρεπό εκεί που νομίζω ότι έχω δουλειά. Να με πάρουν και να μου πουν "μην έρθεις, αναβάλλεται το γύρισμα". Το έχω από παιδί αυτό. Μου αρέσει η τεμπελιά και είμαι αναβλητική».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης