#Hashtag: Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής

#Hashtag: Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής

Η παρουσιάστρια, ο αρχισυντάκτης της, Θέμης Μάλλης, και η υπόλοιπη ομάδα, υποδέχτηκαν ανθρώπους των μέσων στο χώρο, προκειμένου να δώσουν μια πρώτη γεύση από τι πρόκειται να δει κανείς μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Epsilon στις 23.00 στις 4 Νοεμβρίου

#Hashtag: Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής
Το πρώτο επεισόδιο του #Hashtag, της δημοσιογραφικής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στη νέα της τηλεοπτική στέγη, παρακολούθησαν δημοσιογράφοι και τηλεκριτικοί το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus.

Η παρουσιάστρια, ο αρχισυντάκτης της, Θέμης Μάλλης, και η υπόλοιπη ομάδα, υποδέχτηκαν ανθρώπους των μέσων στο χώρο, προκειμένου να δώσουν μια πρώτη γεύση από τι πρόκειται να δει κανείς μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Epsilon στις 23.00 στις 4 Νοεμβρίου.

Η πρώτη εκπομπή θα αναλύει την έννοια «ελευθερία» και γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι συντελεστές βρέθηκαν στο Άμστερναμ, πόλη που χαρακτηρίζεται για το πλήθος των ελευθεριών της. Ορμώμενοι από μία έρευνα της εφημερίδας Le Monde, η Ελεονώρα Μελέτη «δοκιμάζει» τις ελευθερίες που η Ελλάδα θεωρεί ως απαγορευμένες. Τα ναρκωτικά, η σχέση ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού, η ελευθερία του σεξ και οι drag queens είναι κάποιες από τις ενότητες που καταπιάνεται το πρώτο επεισόδιο. Μέσα από βιωματικές εμπειρίες, η παρουσιάστρια αφήνει το τηλεοπτικό κοινό να προβληματιστεί και τελικά να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η εκπομπή, αρχικά, θα έπαιρνε τον τίτλο Passenger, αλλά τελικά ονομάστηκε #Hashtag, καθώς η έννοια της λέξης εξέφραζε καλύτερα το σκεπτικό της παρουσιάστριας και της υπόλοιπης ομάδας.

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, θα προηγηθούν δύο «εισαγωγικές» εκπομπές, όπου στην πρώτη η Ελεονώρα Μελέτη θα συστήνεται ως δημοσιογράφος, δηλαδή όπως τη γνώρισαν οι τηλεθεατές στα πρώτα της βήματα. Εκεί, θα μιλήσουν ο Γιάννης Λάτσιος, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη και πολλά ακόμη πρόσωπα των media για την παρουσιάστρια.
Κλείσιμο

Στη δεύτερη, θα προβληθούν backstageτων γυρισμάτων της πρώτης εκπομπής και το τηλεοπτικό κοινό θα «μπει στο κλίμα» για τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης