Συνεργάτης της Καινούργιου «μετακομίζει» στο πάνελ της Τσιμτσιλή

Συνεργάτης της Καινούργιου «μετακομίζει» στο πάνελ της Τσιμτσιλή

Ο Χάρης Λεμπιδάκης αντικαταστάτης του Αναδιώτη;

Συνεργάτης της Καινούργιου «μετακομίζει» στο πάνελ της Τσιμτσιλή
Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται αυτές τις ημέρες στον «Alpha» καθώς μετά την αποχώρηση του Νίκου Ανδιώτη από το πάνελ της εκπομπής «Happy Day» ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Κλείσιμο


Ωστόσο οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Χάρη Λεμπιδάκη ο οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού».

«Από την στιγμή που γράφτηκε και το ανακοίνωσε και η Σταματίνα μέσα από τον Ρυθμό 9.49 σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της, από τις 15 Σεπτεμβρίου θα είμαι και εγώ μέλος της Happy Day παρέας με ωραίες συνεντεύξεις και τηλεοπτικό ρεπορτάζ.!! Συνεχίζουμε όμως παράλληλα μέχρι τις 19 του μήνα στο Καλοκαίρι Παντού!!», σημείωσε ο δημοσιογράφος στην προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
 
Όσον αφορά τον Ηλία Βρεττό, τον Κώστα Φραγκολιά και τον Γιώργο Χειμωνέτο που έχουν ήδη κάνει συζητήσεις με το σταθμό δεν είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται να δούμε κάποιο από τα παραπάνω ονόματα στο πάνελ ή θα πλαισιώσει την ομάδα μόνο ο νεαρός δημοσιογράφος.

Το μυστήριο της αντικατάστασής του πρόκειται να λύσει ο ίδιος ο Νίκος Αναδιώτης ο οποίος θα βρεθεί καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στην πρεμιέρα του «Happy Day». Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός παραμένει στον «Αlpha» και εντάσσεται στην παρέα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Αντώνη Λουδάρου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης