Νίκος Αναδιώτης: «Γιατί να πω όχι σε ένα πολύ ωραίο σήριαλ;»

Νίκος Αναδιώτης: «Γιατί να πω όχι σε ένα πολύ ωραίο σήριαλ;»

Η νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα τον βρει μόνο στο «Happy Day» αλλά και σε - τουλάχιστον - μία τηλεοπτική σειρά

Νίκος Αναδιώτης: «Γιατί να πω όχι σε ένα πολύ ωραίο σήριαλ;»
Για την εμπειρία του στην εκπομπή «Happy Day», αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, στη νέα τηλεοπτική σεζόν μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Ήμουν λίγο διστακτικός», είπε σχετικά με τις πρώτες του σκέψεις όταν του έγινε η πρόταση να συμμετέχει στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, «Happy Day» και συνέχισε: «
Κλείσιμο
Ήταν η πρώτη φορά που θα συμμετείχα σε κάτι τέτοιο, δεν ήμουν απολύτως σίγουρος για το προϊόν εξαρχής - χρειάστηκε να κάνω δεύτερο ραντεβού για να σιγουρευτώ ότι μπορώ να προσφέρω εγώ, αλλά από τη στιγμή που ξεκαθάρισε το τοπίο το αντιμετώπισα με πάρα πολλή όρεξη».
 
Όσο για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega «Δικαίωση»; «Ακριβή ημερομηνία που θα μπω στο πλατό δε γνωρίζω, αλλά πράγματι από Σεπτέμβρη με περιμένει πολύ τρέξιμο. Θα διακτινίζομαι! Θα υποδυθώ έναν Ελληνοάραβα, αλλά δε γνωρίζω ότι είναι για λίγα επεισόδια. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο», είπε στο περιοδικό «Τηλεκοντρόλ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι «Βασιλιάδες» στην τηλεόραση αλλά και για το αν θα συμμετέχει ο ίδιος: «Έχω μιλήσει αρκετό καιρό πριν με τον κύριο Λάτσιο και ξέρω οτι έχουν πάρει τα δικαιώματα. Είχαμε κάνει και εμείς μια συζήτηση και εγώ είχα συμφωνήσει μαζί τους ότι αν τυχόν γυριστεί η σειρά, θα συμμετείχα. Αν γίνει, λοιπόν, και είμαι διαθέσιμος και μου γίνει επίσημη πρόταση, φυσικά και θα συνεργαζόμουν. Με τον ΑΝΤ1 έχω μια πολύ καλή σχέση, με τον κύριο Λάτσιο επίσης, με τους ηθοποιούς είτε είναι οι ίδιοι είτε είναι άλλοι δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ. Γιατί να πω όχι σε ένα πολύ ωραίο σήριαλ;», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης