Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Χέρι - χέρι για ψώνια μια μέρα πριν το... χωρισμό

Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Χέρι - χέρι για ψώνια μια μέρα πριν το... χωρισμό

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού μία μέρα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους

Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Χέρι - χέρι για ψώνια μια μέρα πριν το... χωρισμό
«Τάραξαν» τα νερά της εγχώριας showbiz με την ανακοίνωση του χωρισμού τους μέσα από τα προσωπικά τους site το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο, μόλις 24 ώρες πριν, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος μόνο... χωρισμένοι δεν έδειχναν!

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό OK!, το ζευγάρι λίγες ώρες πριν βγήκε βόλτα με τον παρουσιαστή να κρατά από το χέρι την πρώην Σταρ Ελλάς.

Κλείσιμο
«Όλα έγιναν γλυκά» αποκάλυψε στο περιοδικό πρόσωπο από το περιβάλλον τους, ενώ δεν είναι λίγοι οι «μάρτυρες» στις τελευταίες τους εμφανίσεις που επιβεβαιώνουν πως «το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα θερμό και τρυφερό, σαν να ζούσαν τις πρώτες ημέρες της σχέσης τους». 



Τα ψώνια της Πέμπτης στο Golden Hall, διαδέχτηκε το γεύμα τους την Παρασκευή σε γνωστό εστιατόριο στο Ψυχικό. «Αρχικά κάθισαν για φαγητό στο εστιατόριο Gaspar, όπου θύμιζαν ερωτευμένο ζευγάρι, και στη συνέχεια μπήκαν σε κεντρικό φαρμακείο της περιοχής, όπου αναχώρησαν πιασμένοι χέρι - χέρι» αποκάλυψε πηγή που βρέθηκε κοντά τους και πρόσθεσε: «Ήθελαν η τελευταία τους ημέρα ως ζευγάρι να είναι γλυκιά, όπως ήταν και η πρώτη».



Μάλιστα, όταν δημοσίευσαν την ανακοίνωση, τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχαν ήδη αναχωρήσει εκτός Αθηνών: εκείνη για Πάτμο και εκείνος -μαζί με τον 7χρονο γιο τους Μάξιμο- για Μύκονο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης