Ο Αρναούτογλου θα βαφτίσει το γιο του στη Νάξο

Ο Αρναούτογλου θα βαφτίσει το γιο του στη Νάξο

Τιμή μου όσοι έρθουν στη βάφτιση του γιου μου, είπε ο παρουσιαστής

Ο Αρναούτογλου θα βαφτίσει το γιο του στη Νάξο
Για τη βάφτιση του γιου του, με την Κατερίνα Κόκλα, που θα πάρει το όνομα Αναστάσιος, στα τέλη Ιουλίου στη Νάξο, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Στην αρχή είχαμε σκεφτεί να το κάνουμε σε κλειστό κύκλο, μετά όμως όταν κάποιος μαθαίνει ότι βαφτίζεις το παιδί σου, σου λέει γιατί; Θέλω να έρθω κι εγώ σε αυτήν την ωραία στιγμή. Κι έτσι το ανοίξαμε. Καλέσαμε κόσμο.. που μπορεί να μας τιμήσει και να έρθει στη Νάξο» είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Καλοκαίρι παντού» και συνέχισε: «Γιατί είναι πολύ σημαντικό να πάρει το καράβι και να έρθει για να δει τη βάφτιση σου… Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή…είναι μια τόσο μοναδική στιγμή που αυτούς που κάλεσα, τους κάλεσα, γιατί θα χαιρόμουν πολύ να τους δω».

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε και για την σύντροφό του:«Η Κατερίνα είναι η σύντροφος που επέλεξα να κάνω ένα παιδί μαζί της. Αυτό νομίζω λέει πολλά. Η Κατερίνα αποφάσισε εγώ μαζί της να κάνω ένα παιδί κι εγώ αποφάσισα να κάνω μαζί της ένα παιδί. Και για τους δυο μας ήταν η στιγμή που συναντηθήκαμε … και ο καθένας μας αποφάσισε πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης