Μπρούσκο: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

Μπρούσκο: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς


Μάθετε όσα θα γίνουν στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν

Μπρούσκο: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς
Εκπλήξεις επιφυλάσσει το φινάλε του πρώτου κύκλου της καθημερινής σειράς του Αντ1, Μπρούσκο. Στο τελευταίο επεισόδιο, που θα διαρκέσει περισσότερη ώρα, θα προκύψει μια «σκοτεινή» ανατροπή.

Κλείσιμο
Αναλυτικότερα:

Η Εύα αποχωρεί από την Κρήτη

Η Βασιλική πιάνει στα πράσα την Εύα και τον Μηνά. Η Εύα μετά από αυτό φεύγει από την Κρήτη και πηγαίνει στην Αθήνα, και έτσι ολοκληρώνεται ο ρόλος της ηθοποιού Μένιας Μαθιουδάκη.

Ο ρόλος τον Πάτροκλου

Στο τελευταίο επεισόδιο θα ξεκαθαρίσει και ο ρόλος του Πάτροκλου, αν όντως αγαπάει πραγματικά τον Νεκτάριο. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το μπάτσελορ πάρτι
Λίγες μέρες πριν από τον γάμο της Μελίνας και του Αχιλλέα, οι φίλοι του ζευγαριού προσπαθούν να τους πείσουν να κάνουν μπάτσελορ πάρτι ξεχωριστά οι άντρες από τις γυναίκες. Επιθυμία όμως του ζευγαριού είναι να το γιορτάσουν όλοι μαζί. Αυτό δεν βρίσκει σύμφωνους τους φίλους τους, που τελικά πείθουν τη Μελίνα και τον Αχιλλέα να ακολουθήσουν την παράδοση και να κάνουν μπάτσελορ πάρτι χωριστά. Το ερωτευμένο ζευγάρι θυμάται ότι η γνωριμία τους έγινε στο μπάτσελορ πάρτι των πρώτων τους γάμων. Οι αναμνήσεις όμως φέρνουν τη ζήλια του Αχιλλέα, που σχολιάζει αστειευόμενος στη Μελίνα: «θα κάνεις μόνη σου πάρτι, Κάπως έτσι γνωριστήκαμε…». Τελικά το ζευγάρι φεύγει από το σπίτι χωριστά για να πάει να συναντήσει τους φίλους του. Ωστόσο, προς το τέλος της βραδιάς, ο Αχιλλέας και η Μελίνα δεν αντέχουν να είναι χώρια και σμίγουν ξανά. Έτσι, όλοι μαζί γίνονται μία παρέα γιορτάζοντας την ευτυχία των φίλων τους. Στο τέλος, όταν το ζευγάρι μένει μόνο του, η Μελίνα χαρίζει στον Αχιλλέα έναν πριβέ χορό: το τσιφτετέλι «Το κόκκινο φουστάνι» που χόρεψε τη βραδιά που γνωρίστηκαν στην Αθήνα

Η Δάφνη επιτέλους γεννάει!

Η Δάφνη νιώθει ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και το λέει στον Μάρκο, ο οποίος όμως δεν την πιστεύει. Η Δάφνη αναγκάζεται  να φύγει μόνη της από το σπίτι και να πάει στην κλινική για να γεννήσει. Φυσικά, λίγες ώρες μετά φτάνει και ο Μάρκος, ο οποίος προλαβαίνει τη γέννα.

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης