Κωνσταντίνος Αργυρός: Με έχουν χαρακτηρίσει ζευγάρι με κάθε γυναίκα της showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με έχουν χαρακτηρίσει ζευγάρι με κάθε γυναίκα της showbiz

«Έχω κάνει και ευκαιριακές σχέσεις. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να ερωτεύομαι και να αισθάνομαι δημιουργικός»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με έχουν χαρακτηρίσει ζευγάρι με κάθε γυναίκα της showbiz
Για το αν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο σε έναν γάμο, τις σχέσεις που του «χρεώνουν», αλλά και την απόρριψη μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Δεν είχα ποτέ σχέση με παντρεμένη! Όταν, βέβαια, σε φλερτάρει κάποια, δεν ξέρεις αν είναι παντρεμένη ή όχι. Αν ωστόσο στην πορεία του φλερτ, καταλάβω ότι είναι δεσμευμένη, σταματάω αμέσως», δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πράγματα και αρχές που δεν ξεπερνάει, όπως για παράδειγμα το να κάνει σχέση με πρώην κοπέλα φίλου του.

Κλείσιμο
Όσο για το αν αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, όπως δείχνουν τα δημοσιεύματα; «Με έχουν χαρακτηρίσει ζευγάρι με κάθε γυναίκα της showbiz, δεν έχω υπάρξει όμως! Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους, ξέρω ότι “πουλάει” καθετί πικάντικο».

Και συνέχισε: «Έχω κάνει και ευκαιριακές σχέσεις. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να ερωτεύομαι και να αισθάνομαι δημιουργικός», εξομολογούμενος στο περιοδικό «Εγώ Weekly» πως έχει ερωτευτεί και έχει πονέσει, ότι όταν ερωτεύεται χάνει την λογική του, αλλά και ότι έχει συμβεί να πει για μία γυναίκα πως θα ήταν η ιδανική μητέρα για τα παιδιά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης