Λευτέρης Κιντάτος: Ο θάνατος του πατέρα μου και η άρρωστη μητέρα μου δεν είναι λόγος για να με ψηφίσουν

Λευτέρης Κιντάτος: Ο θάνατος του πατέρα μου και η άρρωστη μητέρα μου δεν είναι λόγος για να με ψηφίσουν

Ο νεαρός τραγουδιστής απαντάει στις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε για τις δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του

Λευτέρης Κιντάτος:  Ο θάνατος του πατέρα μου και η άρρωστη μητέρα μου δεν είναι λόγος για να με ψηφίσουν
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης οι τέσσερις φιναλίστ του τραγουδιστικού σόου του ΑΝΤ1, «The Voice» παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και μίλησαν για όλα. 

Ο Λευτέρης Κιντάτος, από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, μίλησε για την  μέχρι τώρα εμπειρία του στο σόου ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και η οποία εν γνώση του δημοσιεύτηκε σήμερα. 

Κλείσιμο
«Τον αντίπαλό μου έχω μάθει να τον σέβομαι και όχι να τον φοβάμαι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Κιντάτος για τα τρία κορίτσια που διεκδικούν την θέση του νικητή και συμπλήρωσε πως θα ψήφιζε την Έμιλυ Χαραλάμπους από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου αν ο ίδιος δεν κατάφερνε να φτάσει μέχρι τον τελικό του σόου.

Όσον αφορά την συνέντευξη που παραχώρησε, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στον θάνατο του πατέρα του και  στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του, ο νεαρός τραγουδιστής ξεκαθαρίζει: «Το συμβάν με τον πατέρα μου έγινε όταν ήμουν εδώ στον ΑΝΤ1. Η παραγωγή του καναλιού το έμαθε πρώτη και μετά το έμαθα εγώ. Ζήτησα λοιπόν από την παραγωγή να μην ειπωθεί τίποτα για το θέμα του πατέρα μου για να μην κάνουμε τώρα τον «Βασιλάκη Καΐλα» στο «Voice». H αντιμετώπιση που είχαν γι' αυτό το θέμα ήταν υπέρ το δέον και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Στη συνέχεια επιχειρώντας να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν ότι «πουλάει» τα οικογενειακά του προβλήματα, για να «αλιεύσει» περισσότερες ψήφους στο μεγάλο τελικό, ο νεαρός τραγουδιστής ξεκαθαρίζει: «Ό,τι απάντηση έχω δώσει για το οικογενειακό θέμα είναι από ερώτηση, δεν έχω πει ποτέ εγώ ότι πέθανε ο πατέρας μου. Δεν έχω λόγο να κρύψω ότι η μητέρα μου είναι άρρωστη. Το ότι η ζωή μου  έφερε να χάσω τον πατέρα μου και ότι μου έχει δώσει μία μάνα άρρωστη δεν είναι λόγος για να απολογηθώ γι' αυτό αλλά ούτε και να το κρύψω. Ούτε είναι λόγος για να με ψηφίσει ο κόσμος». 

Τέλος, ο Λευτέρης αποκαλύπτει: «Δεν ήθελα να έρθω στο Voice. Ήρθα από ένα παιχνίδι σε αυτό το παιχνίδι. Έπαιξα μία παρτίδα τάβλι με ένα φίλο δώσαμε τα χέρια και είπαμε ότι άμα χάσω θα πάω. Τελικά καταλαβαίνω ότι αν δεν ερχόμουν θα το μετάνιωνα κάθε μέρα και ευχαριστώ το Θεό που τότε έχασα».





 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης