Πάνος Μουζουράκης: Είμαι γκρινιάρης, φιλότιμος, δειλός, γενναίος, γλυκός, καλός, κακός

Πάνος Μουζουράκης: Είμαι γκρινιάρης, φιλότιμος, δειλός, γενναίος, γλυκός, καλός, κακός

«Και όλα αυτά εξαρτώνται αναλόγως από πού το βλέπεις, πόσο καθαρά, και πολλούς άλλους παράγοντες»

Πάνος Μουζουράκης: Είμαι γκρινιάρης, φιλότιμος, δειλός, γενναίος, γλυκός, καλός, κακός
Για το αν θεωρεί τον εαυτό του αντισυμβατικό και φευγάτο, όπως πολλές φορές τον έχουν αποκαλέσει, αλλά και για τα ακούσματα με τα οποία μεγάλωσε και τη Χρυσή Αυγή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Μουζουράκης.
 
«Και αυτά ταμπέλες είναι και μπορούν να εκφράσουν τους πάντες από κάποια γωνία μια συγκεκριμένη στιγμή. Είναι όλα στη θέση του παρατηρητή. Εγώ, επειδή βρίσκομαι πολύ κοντά μου (και δεν είναι πάντα καλό αυτό) έχω να πω ότι είμαι επίσης γκρινιάρης, τεμπέλης, φιλότιμος, δειλός, γενναίος, γλυκός, καλός, κακός... Και όλα αυτά εξαρτώνται αναλόγως από πού το βλέπεις, πόσο καθαρά, και πολλούς άλλους παράγοντες», είπε.
Κλείσιμο
 
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα ακούσματα με τα οποία μεγάλωσε: «Μετά το νάνι - νάνι, από τη γλυκιά φωνή της μανούλας μου, μετά ήρθαν τα αδέρφια μου. Εννοείται πρώτα ο μεγάλος, που με μύησε στους Beatles, Elvis και οτιδήποτε έπαιζε το 1950 στην Αμερική. Αργότερα λίγο πιο hard rock, Zeppelin, Deep Purple κ.λπ., μετά στην ελληνική ροκ σκηνή. Και ο μικρός ανέλαβε τα πιο υπόγεια ρεύματα όπως Ντίνο Σαδίκη, Ωχρά Σπειροχαίτη, Αέρα πατέρα, Βανδαλούπ και άλλα πράματα που διατάραξαν την ευαίσθητη εφηβεία μου», είπε 
στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Όσο για το περιστατικό που βίωσε με την Χρυσή Αυγή; «Νομίζω ότι έπεσα θύμα της παρατραβηγμένης ανωριμότητάς μου, της άγνοιας κινδύνου, μιας κακής υποκριτικής στιγμής και ενός παιχνιδιού πολύ πιο μεγάλου από εμένα, όπου δεν ήμουν τίποτα παραπάνω από ένα πιόνι, και που όταν το κατάλαβα ήταν ήδη αργά. Θύματα όμως υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο η αγανάκτηση, η απελπισία, η εφηβική αντιδραστικότητα και όλα τα συναισθήματα της απομόνωσης και της αδικίας, μέσα από οργανώσεις και πολιτικές παρατάξεις οποιουδήποτε χώρου, καλλιεργούνται για να γίνουν μίσος και φόβος. Αν καταφέρουμε όμως αυτή τη θέση στην καρδιά μας να τη δώσουμε στην αγάπη… ποιος ξέρει τι ομορφιές μπορεί να προκύψουν. Και δεν είναι εύκολο αυτό, είναι πολύ πιο εύκολο να μισήσεις από το να συγχωρέσεις. Πολύ πιο εύκολο να προσχωρήσεις στο ‘the dark side’, απ’ το να κρατήσεις ‘the force strong with in you’. Αλλά το ξέρεις μέσα σου ότι αν αξίζει κάτι, είναι να είσαι Jedi».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης