Αντωνία Καλλιμούκου: Δεν μου κοστίζει όταν πάρω τα πράγματα μου και φύγω από μια σχέση

Αντωνία Καλλιμούκου: Δεν μου κοστίζει όταν πάρω τα πράγματα μου και φύγω από μια σχέση

Τι είπε για την περιπέτειά της με δημοσιεύματα

Αντωνία Καλλιμούκου:  Δεν μου κοστίζει όταν πάρω τα πράγματα μου και φύγω από μια σχέση
O «πόλεμος» που δέχτηκε από μια μερίδα του Τύπου, περίπου ένα χρόνο πριν όταν τη φωτογράφισαν ως μια πρώην εστεμμένη Ελληνίδα που συνελήφθη να εκδίδεται στη Βουλγαρία, αλλά και ο πρόσφατος χωρισμός της από τον επί χρόνια σύντροφό της ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε η Αντωνία Καλλιμούκου σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

«Νομίζω ότι εσύ το καθορίζεις αυτό. Όπως φερόμουν, φέρομαι. Δεν νομίζω πως είδα κάποια διαφορετική αντιμετώπιση από τα media προς το άτομό μου. Σίγουρα ακούστηκε περισσότερο το όνομά μου, αλλά δεν ήταν για καλό. Θα προτιμούσα να μην είχε ακουστεί», απάντησε το μοντέλο όταν ρωτήθηκε αν άλλαξε η αντιμετώπισή της προς τον χώρο των media.

Κλείσιμο
Αποκάλυψε ακόμα με ποιον τρόπο αντιμετώπισε τη «λάσπη» που δέχτηκε: «Έχω ξεκινήσει από τότε τις νομικές διαδικασίες. Είναι πολύ χρονοβόρα όλα αυτά. Έχει να κάνει και με το διαδίκτυο, που πέφτεις σε κάποια εμπόδια, αλλά όσο μπορώ, θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για να φτάσω στο αποτέλεσμα που θέλω».
 
Όσο για το αν άλλαξε ο χαρακτήρας της μέσα από όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση; «Πλέον τα περιμένω όλα από όλους. Είδα τα πράγματα πιο επιφυλακτικά. Ήμουν που ήμουν καχύποπτη, τώρα έχω γίνει λίγο περισσότερο. Έγινα, όμως, και πιο δυνατή. Δεν νομίζω πια πως υπάρχει κάτι χειρότερο για σένα για γυναίκα» είπε στην εκπομπή Joy, ενώ αναφερόμενη στον πρόσφατο χωρισμό της, σημείωσε: «Θέλω να σου πω ότι εμένα δεν μου κοστίζει όταν πάρω τα πράγματα μου και φύγω από μια σχέση. Εμένα μου κοστίζει πριν. Όταν τελειώσει, όμως, κάτι για μένα, είναι οριστικό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης