Οικογένεια Λαζαρίδη: Η Ηλιάδη είναι τεκνατζού

Οικογένεια Λαζαρίδη: Η Ηλιάδη είναι τεκνατζού

Νέες επικρίσεις για την σχέση της 39χρονης τραγουδίστριας με τον 23χρονου ποδοσφαιριστή

Οικογένεια Λαζαρίδη: Η Ηλιάδη είναι τεκνατζού
Και μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να διανύει μία από τις ομορφότερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της όμως δεν θα μπορούσε κάποιος να πει πως εξίσου χαρούμενα είναι και τα άτομα του... οικογενειακού της κύκλου. 

Έτσι μετά τις δηλώσεις της “πεθεράς” της, της μητέρας δηλαδή του Σάββα Γκέντζογλου για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του γιου της, συνέχεια στο κατά τα άλλα χαρμόσυνο γεγονός έρχονται να δώσουν η αδερφή και η μητέρα του πρώην συζύγου της τραγουδίστριας, ο οποίος δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Κλείσιμο
«Την παραδέχομαι, μιλάει πολύ ωραία η γυναίκα», είπε η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, για τη μητέρα του Σάββα Γκέντζογλου στην εκπομπή «Μελέτησέ το» και συνεχίζει: «Δηλαδή, πήγε τώρα η Ηλιάδη και έκανε το γιο της πατέρα του παιδιού της. Είναι τεκνατζού! Αν αφαιρέσουμε τα χρόνια της Ηλιάδη είναι γιος της! Αν κάνει τόσο εύκολα παιδιά... Ο κόσμος λέει ότι σπέρνει παιδιά. Και τι νομίζετε, ότι ο Σάββας θα καθίσει μαζί της; Ο Σάββας είναι ένα παιδί που θα ερωτευθεί και θα αγαπήσει μια κοπέλα της ηλικίας του»,

Την άποψη της μητέρας του Σάββα όμως ενστερνίζεται και ημητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη και δηλώνει στην μεσημεριανή εκπομπή του “STAR”: «Μπορεί να κάνει και τρίτο, μπορεί να κάνει και τέταρτο παιδί αυτή. Το Σεπτέμβριο κλείνει τα 39 και πάει στα 40 κι ο άλλος κλείνει τα 23 και πάει στα 24. Ντροπή της είναι! Το παιδί τουλάχιστον να σεβαστεί». 

Η Αγγελική Ηλιάδη παρόλα αυτά πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το μόνο πράγμα που περνάει καθημερινά από το μυαλό της είναι το πότε θα αντικρίσει τον δεύτερο γιο της. Η τραγουδίστρια μάλιστα σε ποστ που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δίνει έμμεσα την δίκη της απάντηση σε όσα της προσάπτουν με δύο φωτογραφίες.  

“Στο τέλος, λέει το κείμενο που ανέβασε η Αγγελική, θα ξέρεις, ποιοι άνθρωποι σε αγαπάνε αληθινά. Είναι αυτοί που σε βλέπουν όπως είσαι, και ότι κι αν συμβεί, πάντα θα βρίσκουν ένα τρόπο να είναι στο πλευρό σου...”, λέει η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο ενώ στην δεύτερη με τα γνωστά σε όλους hash tags “δηλώνει¨ ότι νιώθει ευλογημένη που περιμένει το μωρό της, ότι το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι το καλύτερο της ζωής της και φυσικά ότι είναι ξετρελαμένη με τους άντρες της ζωής της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης