Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου, λέει η Ιωάννα Λίλη

Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου, λέει η Ιωάννα Λίλη

«Ζήλεια στη σχέση μας υπάρχει, αλλά σε υγιή πλαίσια», είπε το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια

Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου, λέει η Ιωάννα Λίλη
Για το ξεκίνημά της στο Makedonia TV, αλλά και τη σχέση με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη μίλησε η Ιωάννα Λίλη στην κάμερα του Happy Day.

«Χαίρομαι πάρα πολύ. Έχω πολύ καλούς συνεργάτες, αυτό το κλίμα εύχομαι να το εισπράττει ο κόσμος γιατί πρώτη το εισπράττω εγώ. Με αγκαλιάσανε, μου δώσανε τα φόντα για να μπορέσω να προχωρήσω», είπε το πρώην μοντέλο.

Κλείσιμο
Όσο για το αν παρακολουθεί η ίδια την εκπομπή της; «Την έβλεπα και εξακολουθώ να τη βλέπω. Θέλω να βλέπω τα λάθη μου, με διορθώνει και ο άντρας μου, με συμπληρώνει, με συμβουλεύει. Ήταν, ας πούμε, δυο ημέρες που έλεγα συνέχεια τη λέξη “λοιπόν”» εξομολογήθηκε.
 
Μιλώντας για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε: «Αλλάζουν οι προτεραιότητες. Δεν είσαι, όπως ήσουν παλιά. Δεν είσαι πια ελεύθερος, γιατί και για μένα και για τον άντρα μου, προτεραιότητα είναι τα παιδιά. Ήθελα ανέκαθεν να δημιουργήσω οικογένεια και βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο», είπε και συνέχισε: «Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου. Γιατί να το κρύψω;», επισημαίνοντας παράλληλα: «Ζήλεια στη σχέση μας υπάρχει, αλλά σε υγιή πλαίσιο. Αν το ξεπεράσει αυτό, μιλάμε για αρρώστια. Δεν έχουμε υπερβεί ποτέ αυτά τα όρια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης