Μαρία Μπεκατώρου: Τώρα δείχνω πιο μικρή από ότι στα 25-27

Μαρία Μπεκατώρου: Τώρα δείχνω πιο μικρή από ότι στα 25-27

«Φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι»

Μαρία Μπεκατώρου:  Τώρα δείχνω πιο μικρή από ότι στα 25-27
Για τη σχέση της με το χρόνο, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Μαρία Μπεκατώρου. 

«Τα πάω καλά μαζί του», είπε όταν ρωτήθηκε ποια είναι η σχέση της με το χρόνο και συνέχισε: «γιατί και αυτός νομίζω τα πάει καλά με εμένα. Βέβαια, φέτος, που έκλεισα τα 40, ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα, ένιωσα ότι μεγαλώνω, ότι τα χρόνια πέρασαν πολύ γρήγορα, χωρίς να το καταλάβω. Από την άλλη, μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά εγώ νιώθω και δείχνω πολύ μικρότερη. Μη σου πω ότι τώρα δείχνω πιο μικρή από ό,τι στα 25-27».

Κλείσιμο
Κλήθηκε ακόμα να απαντήσει και στο πώς γίνεται και φέτος φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ: «Σοβαρολογείς; Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. Κάνω μόνο αυτό που κάνω κάθε χρόνο. Ένα απλό botox και τίποτα άλλο. Άσχετα που όταν με βλέπω στην τηλεόραση μου φαίνομαι μεγαλύτερη. Ειδικά φέτος», είπε, ενώ η παρουσιάστρια απάντησε στο περιοδικό Like για το αν θα έκανε κάποια πλαστική επέμβαση: «Όχι. Αλλά επειδή είμαι εναντίον. Ίσα - ίσα, που πιστεύω πως αν κάτι σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα με την εμφάνισή σου, καλό είναι να το αλλάζεις. Απλά φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι. Δεν ξέρω, βέβαια, πώς θα εξελιχθεί η πλαστική χειρουργική, αλλά τώρα δεν μπορώ να τολμήσω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης