Έλενα Τζαβαλιά: Και στο σπίτι ο Μάρκος είναι όπως στη σκηνή

Έλενα Τζαβαλιά: Και στο σπίτι ο Μάρκος είναι όπως στη σκηνή

«Δεν τσακωνόμαστε, τσακώνομαι μόνη μου. Είναι σαν να είμαι σε ένα καθρέφτη, να λέω ό,τι λέω και να μην παίρνω καμία απάντηση!»

Πουλούσε παπούτσια "μαϊμού" για γνήσια!
Έλενα Τζαβαλιά: Και στο σπίτι ο Μάρκος είναι όπως στη σκηνή
H σχέση της με τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή, αλλά και o δεκάχρονος γιος τους, Χάρη ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε η Έλενα Τζαβαλιά σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Ο Μάρκος δεν είναι σοβαροφανής στη ζωή του, είναι σοβαρός. Είναι αυτό που βλέπετε και πάνω στη σκηνή, κάπως έτσι πάνε τα πράγματα και στο σπίτι. Δεν τσακωνόμαστε, τσακώνομαι μόνη μου. Είναι σαν να είμαι σε ένα καθρέφτη, να λέω ό,τι λέω και να μην παίρνω καμία απάντηση! Εγώ είμαι πολύ παρορμητική, είμαι εκρηκτική, όταν φτάσω στα όριά μου... Ο Μάρκος είναι πολύ ήρεμος, αν δεν ήταν έτσι μπορεί να είχαμε και σφαγές, ξέρω κι εγώ!», αποκάλυψε η ηθοποιός για τη σχέση της με τον Μάρκο Σεφερλή, στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», το πρωί του Σαββάτου.

Κλείσιμο
Όσο για τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι με τον ερχομό ενός παιδιού; «Είναι αρκετά δύσκολο. Αλλάζει ο ρόλος της γυναίκας, γίνεται μάνα. Παύει να είναι η σύντροφος και η σύζυγος, παύει να είναι θηλυκό... Γίνεται η μάνα του παιδιού του. Αυτό μπορεί να αρέσει σε έναν άντρα και να τον κολακεύει αλλά παύει να έχει τη γυναίκα του. Κάπου εκεί αρχίζουν να χάνονται οι ισορροπίες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης