Στη δεύτερη αποβολή πόνεσα ακόμα πιο πολύ, εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη

Στη δεύτερη αποβολή πόνεσα ακόμα πιο πολύ, εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη

«Τη δεύτερη φορά, όμως, που απέβαλα, ήταν λίγο πριν κλείσω τον τρίτο μήνα και νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά ακόμα», είπε η παρουσιάστρια

Στη δεύτερη αποβολή πόνεσα ακόμα πιο πολύ, εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στις δύο άτυχες εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν.
 
«Είχα διαβάσει ότι εξομολογήθηκες ένα δύσκολο κομμάτι της ζωής σου, που αφορούσε μια εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες που προβαλόμαστε από τα Μέσα είμαστε πιο ανοιχτές να το μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο. Συναντάμε ολοένα και περισσότερο συχνά σε ζευγάρια αποβολές ή παλίνδρομες κυήσεις. Βλέπω ότι πια το συζητάμε και βοηθάμε να “ξεκλειδώσει” μια γυναίκα που φοβάται να το πει. Επίσης, θεωρώ ότι πάντα πρέπει να πιστεύεις πως κάπου στο μέλλον θα έρθει το παιδί», είπε αρχικά η 44χρονη παρουσιάστρια αναφερόμενη στην άτυχη πρόσφατη εγκυμοσύνη της ψυχολόγου.

Κλείσιμο
Και συνέχισε εξομολογούμενη για τις δικές της άτυχες εγκυμοσύνες: «Εμένα μου έτυχε η αποβολή και όταν είχα ήδη ένα παιδί, αλλά και όταν δεν είχα ακόμη. Μου έτυχαν και τα δύο και την ίδια στεναχώρια πήρα, και την πρώτη φορά και τη δεύτερη. Την πρώτη φορά μου συνέβη όταν ήμουν 6-7 εβδομάδων. Πάνω που έμαθα ότι είχα μείνει έγκυος, έμαθα ότι δε χτυπούσε η καρδιά. Παρόλα αυτά πέθανε το παιδάκι και σκέφτηκα όλα αυτά τα δυσάρεστα “δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά” κλπ. Τον άλλο μήνα έμεινα έγκυος, που δεν έπρεπε γιατί ο γιατρός μου είχε πει να περιμένω. Ήμουν ασυγκράτητη τέλος πάντων. Ήμουν τρελή για δέσιμο μέχρι τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Τη δεύτερη φορά, όμως, που απέβαλα, ήταν λίγο πριν κλείσω τον τρίτο μήνα και νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά ακόμα. Μάλλον ήταν επειδή η εγκυμοσύνη ήταν πιο προχωρημένη» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης