Λούκας Γιώρκας: Η Έλενα Ράπτη είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος

Λούκας Γιώρκας: Η Έλενα Ράπτη είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος

«Αν με τη λέξη «σχέση», δεν διευκρινίζεται αν είναι σε φιλικό ή σε συναισθηματικό επίπεδο, τότε σαφώς και έχουμε σχέση», είπε ο νεαρός τραγουδιστής

Λούκας Γιώρκας: Η Έλενα Ράπτη είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος
Στην τελευταία του συνέντευξη που παραχώρησε σε κυπριακό περιοδικό, ο Λούκας Γιώρκας μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη.

«Θα ψήφιζα όποιον θεωρούσα ικανό να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη και να επιφέρει αλλαγές στη ζωή μας. Μπορεί ένας μόνο να μην έχει τη δυνατότητα να αλλάξει όλη την κατάσταση που μας περιβάλλει, αλλά όταν δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις, σου φτάνει ακόμα και μια ανάσα. Γνωρίζομαι προσωπικά με την Έλενα Ράπτη και σέβομαι πάρα πολύ τη διαδρομή της», απάντησε ο νεαρός τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε αν τα εκλογικά του δικαιώματα ήταν στη Θεσσαλονίκη, που είναι και η πόλη όπου εμφανίζεται αυτό το χειμώνα, αν θα ψήφιζε την Έλενα Ράπτη. 

Κλείσιμο
Όσο για το πώς αντέδρασε όταν είδε να δημοσιεύονται φωτογραφίες του μαζί με τη γνωστή πολιτικό; «Αρχικά ταράχτηκα γιατί αυτό ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Στη συνέχεια το αποδέχτηκα, κατανοώντας ότι πολλές φορές τόσο το επάγγελμα το δικό μου, όσο και της Έλενας, έχει αυτά τα παρελκόμενα. Οπότε, όταν δύο άνθρωποι έχουν μία σχέση, είτε φιλική, είτε κάτι παραπάνω, είναι αφορμή για να γραφτούν παρόμοια άρθρα. Η καθημερινότητά μου δεν άλλαξε και όπως προσπαθούσα να μην προκαλώ πριν, έτσι κάνω και τώρα…», είπε.

Και συνέχισε εξηγώντας αν τελικά έχουν σχέση: «Αν με τη λέξη «σχέση», δεν διευκρινίζεται αν είναι σε φιλικό ή σε συναισθηματικό επίπεδο, τότε σαφώς και έχουμε σχέση. Για να γίνει πιο συγκεκριμένο, καλύτερα να περιμένουμε να μας το δείξει ο χρόνος…».

Απάντησε ακόμα και στο αν για εκείνον ο έρωτας έχει ηλικίας, λέγοντας: «Για μένα ο έρωτας βασίζεται στην αγάπη, την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη. Οπότε σε μία σχέση που επιλέγω να έχω, δεν κάθομαι ποτέ να μετράω τις μέρες», ενώ αποκάλυψε και τι είναι αυτό που θαυμάζει στην Έλενα Ράπτη: «Από τη μέχρι τώρα γνωριμία μας, διέκρινα τη δυναμική προσωπικότητά της και την αυτοπειθαρχία της, χαρακτηριστικά που είναι αξιοθαύμαστα», προσθέτοντας ότι «για μένα η Έλενα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος».

Τέλος, σχετικά με το αν αυτός ο έρωτας που βιώνει είναι ο πιο δυνατός από όσους έχει ζήσει μέχρι τώρα; «Ο κόσμος λέει ότι χάνοντας κάτι, καταλαβαίνεις την αξία και τη δύναμή του. Εγώ είμαι της άποψης να το ζω, όσο πιο δυνατά γίνεται, για να μην το χάσω κι ας μη μου λυθεί ποτέ η απορία…», δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας στο «Down Town» Κύπρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης