ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Νίκος Μουτσινάς: Δεν υπήρξε καμία συνεννόηση για τις ερωτήσεις με τη Μενεγάκη

Νίκος Μουτσινάς: Δεν υπήρξε καμία συνεννόηση για τις ερωτήσεις με τη Μενεγάκη

«Αν δεν συνάδουν με όσα θα ήθελαν να ρωτήσουν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι ή παρουσιαστές, λυπάμαι και εύχομαι να τους δοθεί η ευκαιρία να της κάνουν αυτές τις ερωτήσεις»

Νίκος Μουτσινάς: Δεν υπήρξε καμία συνεννόηση για τις ερωτήσεις με τη Μενεγάκη
Για το «Δέστε Τους», τη δήλωσή του ότι είναι η τελευταία του χρονιά στην εκπομπή, αλλά και τη συνέντευξη πού πήρε από την Ελένη Μενεγάκη στο «Νικ ο Κλοκ» μίλησε σε τηλεοπτικό περιοδικό ο Νίκος Μουτσινάς.

«Έχει ολοκληρώσει έναν κύκλο. Από κει και πέρα, θα αποφασίσω το καλοκαίρι. Δεν θέλω να παίρνω γρήγορες αποφάσεις ούτε να φαίνεται σαν απειλή, σα να προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή ή να μου κάνουν τα χατίρια για να μείνω άλλη μια χρονιά στο κανάλι. Δεν ισχύει τίποτα απ'όλα αυτά. Είναι απλώς μια σκέψη μου πάνω στη δουλειά που κάνω τα τελευταία 5 χρόνια», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο «TV Box».

Κλείσιμο
Απάντησε ακόμα και στο αν ήταν προσυμφωνημένες οι ερωτήσεις που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη: «Δεν υπήρξε καμία προηγούμενη συνεννόηση, ρώτησα αυτά που ήθελα να ρωτήσω. Αν δεν συνάδουν με όσα θα ήθελαν να ρωτήσουν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι ή παρουσιαστές, λυπάμαι και εύχομαι να τους δοθεί η ευκαιρία να της κάνουν αυτές τις ερωτήσεις. Εγώ είμαι ΟΚ. Ούτε πήγα να βγάλω λαβράκι ούτε να πάρω τη συνέντευξη της χρονιάς. Έκανε μια εκπομπή με ένα πάρα πολύ λαμπερό πρόσωπο, το οποίο με τίμησε που ήρθε».
 
Έχοντας δύο εκπομπές και μία θεατρική παράσταση, βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του; «Ποια προσωπική ζωή; Γελάνε και τα πόμολα! Έχω ένα πρόγραμμα που θα έκανε εικοσάρης. Μου στοιχίζει, αλλά θεώρησα ότι όλα αυτά έπρεπε να γίνουν τώρα. Δεν δίνονται συνεχώς οι ευκαιρίες, δεν είναι πάντα η σωστή στιγμή. Το ξέρω ότι έχω πιέσει πολύ το πρόγραμμά μου, δεν περνάω καλά από άποψη κούρασης, όμως την ίδια στιγμή κάνω τον σταυρό μου και λέω “ευχαριστώ” που μπορώ να έχω δουλειά -γιατί αντιλαμβάνομαι τι γίνεται γύρω μου, δεν κοιμάμαι όρθιος. Βέβαια, πολλή κούραση και προσπάθεια, δεν είναι ότι κάθομαι και σκάνε από πάνω τα ευρώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης