Σάκης Ρουβάς: Ο πρώτος δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Σάκης Ρουβάς: Ο πρώτος δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Καλεί όλο τον κόσμο να ακολουθήσουν την κίνησή του!

Σάκης Ρουβάς: Ο πρώτος δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών
Την ευαίσθητη πλευρά του, έδειξε για ακόμα μια φορά ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος την Τρίτη έγινε ο πρώτος δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας».
 
Με το μήνυμα «Εσύ μπορείς να σώσεις έναν άνθρωπο», ο Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστεί στο πρώτο κοινωνικό μήνυμα για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας», κάνοντας ακόμα μια δημόσια κίνηση στήριξης υπέρ των παιδιών που έχουν ανάγκη.
 
Μάλιστα, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «Ελπίδα», ο σταρ μέσω των λογαριασμών του στα social media καλεί όλο τον κόσμο να ενημερωθεί και να ακολουθήσει το παράδειγμά του, κάνοντας ένα δώρο ζωής σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς, που αναγκάζονται να παλέψουν με σοβαρότατα αιματολογικά νοσήματα, όπως η λευχαιμία.
 
«Σήμερα έγινα δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας». Πρέπει να γίνουμε χιλιάδες!», έγραψε ο Σάκης στα social media και ανάρτησε την φωτογραφία της αίτησης που συμπλήρωσε.
 
Την επίσημη λειτουργία της Τράπεζας κήρυξε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, παρουσία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του γνωστού καρδιοχειρουργού, Μαγκντί Γιακούμπ.
Κλείσιμο
 
«Με λίγο από τον χρόνο μας και μία πάρα πολύ απλή διαδικασία, μπορούμε όλοι να δώσουμε ελπίδα και ζωή», ανέφερε στην τελετή ο τραγουδιστής.
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης