Ελένη Μενεγάκη: Λες να νιώσω ότι θέλω να παντρευτώ;

Ελένη Μενεγάκη: Λες να νιώσω ότι θέλω να παντρευτώ;

«Εγώ πιστεύω ότι είσαι ικανή», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς στην καλεσμένη του

Ελένη Μενεγάκη: Λες να νιώσω ότι θέλω να παντρευτώ;
Kαλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Νικ Ο' Κλοκ» το βράδυ της Τρίτης ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, για τις επαγγελματικές αποφάσεις της, αλλά και για τις τηλεοπτικές μεταγραφές της σεζόν.

Με αφορμή το σχόλιο που έκανε η ίδια για τον θεσμό του γάμου, μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν θα σκεφτόταν να παντρευτεί για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια του Alpha, σχολίασε με τον δικό της τρόπο: «Εγώ νομίζω ότι είχα στο μυαλό μου ότι η Κατερίνα Λέχου είναι το "τελευταίο φρούριο". Λέω, αφού παντρεύτηκε και η Κατερίνα, λες κι εγώ να νιώσω ξανά τίποτα τέτοιο;».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς, αφού έκανε μια «σκηνή ζηλοτυπίας» στη γνωστή παρουσιάστρια, της είπε: «Εγώ πιστεύω ότι είσαι ικανή. Γιατί είσαι πολύ χαρούμενη και είσαι πολύ καλά. Όταν είναι ο άνθρωπος καλά, όλα είναι πιθανά», με την Ελένη Μενεγάκη να χαμογελά χωρίς, ωστόσο, να κάνει κανένα σχόλιο.


Ελένη Μενεγάκη για παπαράτσι: «Αφήστε με να πάρω μια ανάσα»

H Ελένη Μενεγάκη μίλησε ακόμα και για το πώς πήρε απόφαση να δημοσιεύει η ίδια στα social media φωτογραφίες, για τους παπαράτσι, αλλά και για όσα γράφουν για εκείνη οι τηλεκριτικοί.
 
«Έβγαλαν πολλές φωτογραφίες... Έμεινα στο νησί περίπου 40 μέρες, στις 20 μέρες περίπου άρχισα να εκνευρίζομαι. Είπα "θέλω να κάτσω", δεν είμαι και στη Μύκονο. Έχω επιλέξει ένα μέρος, μία ερημική παραλία, αν είναι κάθε μέρα να είμαστε μαζί (με τους φωτογράφους) αγκαλιά και στην παραλία και να βγάζουμε φωτογραφίες, ε, είπα να τις ανεβάζω μόνη μου για να μην ταλαιπωρούνται κιόλας! Όταν μάθαινα ότι ήταν στην παραλία, δεν κατέβαινα στη θάλασσα, με "έτρωγε" το σπίτι μέσα. Ξέρεις σε πόσους φίλους έχω πει να έρθουν μαζί το καλοκαίρι και μου λένε "Τρελή είσαι ρε Ελένη; Εμείς και εκατό φωτογράφοι;"», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια σχετικά με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν το καλοκαίρι στα περιοδικά από τις διακοπές της στα Άχλα της Άνδρου.
 
Όταν ρωτήθηκε αν σταμάτησαν να την κυνηγούν οι παπαράτσι όταν η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύει μόνη της φωτογραφίες στα social media, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Ε, βέβαια, τα μάζεψαν και έφυγαν. Δεν διαφωνώ να κάνουν τη δουλειά τους και δεν έχω τίποτα μαζί τους. Απλά θέλω να με αφήνουν να παίρνω και ανάσα. Αυτό μόνο. Καταλαβαίνω. Δεν με πειράζει να γίνεται αυτό γενικά, αρκεί όμως να με αφήνεις να πάρω και μια ανάσα. Δηλαδή, άσε με και δέκα μέρες μόνη μου! Στο ίδιο σημείο θα με βρεις πάλι μετά».
 
Πιστεύει όμως ότι όλο αυτό θα μπορούσε να κάνει κακό στη δουλειά και στην εικόνα της; «Δεν έχω σκεφτεί αν κάνει κακό στη δουλειά μου, γιατί είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και πάντα έπαιζαν οι φωτογραφίες μου στα περιοδικά. Απλώς κάποιες στιγμές εμένα με εκνευρίζει. Δεν με πειράζει όταν στην Αθήνα όπου κυκλοφορώ βγάζουν φωτογραφίες, αλλά στις διακοπές μου -και ειδικά σε αυτό το μέρος- αφήστε με λίγο. Αφού σκέφτομαι, "Αν φοράω όλο το καλοκαίρι το ίδιο μαγιό δεν θα βαρεθούν; Αν φοράω συνέχεια το ίδιο θα έχουν αξία οι φωτογραφίες;"», είπε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης