Τα νούμερα τηλεθέασης για ολόκληρη την πρωινή ζώνη

Τα νούμερα τηλεθέασης για ολόκληρη την πρωινή ζώνη

Τι έδειξαν τα μηχανάκια της AGB

Ελεύθερος ο κινέζος καπετάνιος που κρατούσαν οι Ιάπωνες
Τα νούμερα τηλεθέασης για ολόκληρη την πρωινή ζώνη
Η πρεμιέρα των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών του Mega και του Ant1 έβαλαν «φωτιά» στα μηχανάκια της AGB.
 
Έτσι, σύμφωνα με τους δείκτες της Nielsen, το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά «χτύπησε» μέσο όρο 36,1% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, ενώ οι «νέοι» τους αντίπαλοι, το ζεύγος Κωστόπουλου – Μπαλατσινού κατέγραψαν 30,1%.
 
Κλείσιμο
Στις ηλικίες 15-44, στο λεγόμενο δυναμικό κοινό, η διαφορά των δύο εκπομπών ήταν απειροελάχιστη με τις δύο εκπομπές να είναι σχεδόν «ισοδύναμες». Πιο αναλυτικά, απέναντι στο 34,5% του Mega, ο Ant1 σημείωσε 34,6%.
 
Όσο για τις υπόλοιπες εκπομπές που έχουν ξεκινήσει την προβολή τους εδώ και μερικές εβδομάδες, φαίνεται ότι έμειναν «στην απ’ έξω» μιας και το τηλεοπτικό κοινό είχε μεγαλύτερη περιέργεια να δει τα νέα προγράμματα. Η Πόπη Τσαπανίδου και η εκπομπή της στο Star σημείωσε 9,5%, ενώ η εκπομπή του ΣΚΑΙ «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου 6,9%.
 
Περνώντας η μέρα, το κοινό έστρεψε το ενδιαφέρον του στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών. Πιο συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κέρδισε το 9,5% του κοινού, το δελτίο του Ant1 σημείωσε 14,9% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, ενώ στην πρώτη θέση βρέθηκε το δελτίο του Mega με 18,5%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης