Ληστές άρπαξαν οικονομίες μιας ζωής στον Πύργο

Ληστές άρπαξαν οικονομίες μιας ζωής στον Πύργο

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 37χρονος, ένας από τους δύο ληστές όρμησε ξαφνικά στο σπίτι όπου κατοικεί μαζί με την ομοεθνή σύντροφό του από το παράθυρο και τον ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού

Ληστές άρπαξαν οικονομίες μιας ζωής στον Πύργο
Ό,τι είχε και δεν είχε έχασε ένας 37χρονος Αλβανός, που ξυλοκοπήθηκε χωρίς έλεος από δύο άγνωστους οι οποίοι εισέβαλαν μέρα- μεσημέρι στο υπόγειο διαμέρισμά του στο κέντρο του Πύργου. Οι δράστες, προφανώς γνώριζαν ότι την ίδια ημέρα θα επέστρεφε στην πατρίδα του για να αρχίσει νέα ζωή! 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 37χρονος, ένας από τους δύο ληστές όρμησε ξαφνικά στο σπίτι όπου κατοικεί μαζί με την ομοεθνή σύντροφό του από το παράθυρο και τον ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα στον συνεργό του που επίσης οπλοφορούσε και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν ζητώντας να τους πει πού είχε κρυμμένα τα χρήματά του. Ο αλλοδαπός δεν άνοιξε το στόμα του κι έτσι άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό όλο το σπίτι, ώσπου βρήκαν μια βαλίτσα κλειδωμένη με λουκέτο.

Κλείσιμο
Οι κακοποιοί άρπαξαν ένα μαχαίρι και άρχισαν να σχίζουν τη βαλίτσα, ώσπου ανακάλυψαν τα 30.000 ευρώ που είχε κρυμμένα ο 37χρονος και αποτελούσαν οικονομίες που είχε συγκεντρώσει με κόπο από τη δουλειά του εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν ενώ ο άτυχος Αλβανός βγήκε αιμόφυρτος από την πολυκατοικία αναζητώντας βοήθεια. Στο νοσοκομείο τον βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι του πήραν κατάθεση και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης