Απατεώνες με χίλια πρόσωπα συνελήφθησαν στην Φθιώτιδα

Απατεώνες με χίλια πρόσωπα συνελήφθησαν στην Φθιώτιδα

Δυο από αυτούς ηλικίας 28 και 38 χρόνων μπήκαν στο σπίτι μιας 80χρονης στην κοινότητα Ροδίτσα παριστάνοντας τους τεχνικούς της Δ.Ε.Η. που πήγαν δήθεν να επιδιορθώσουν βλάβη στη σύνδεσή της και κατάφεραν να αρπάξουν μετρητά σε ευρώ και δολάρια, καθώς και κοσμήματα

Απατεώνες με χίλια πρόσωπα συνελήφθησαν στην Φθιώτιδα
Σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα ήταν οι τουλάχιστον τρεις απατεώνες που εμφανίζονταν με διαφορετικές ιδιότητες σε ηλικιωμένους κατοίκους χωριών της Φθιώτιδας και τους ξάφριζαν κρατώντας τους απασχολημένους πότε με την πώληση οπωροκηπευτικών, πότε με υποτιθέμενες εργασίες και πότε με... λογιστικά τερτίπια!

Δυο από αυτούς ηλικίας 28 και 38 χρόνων μπήκαν στο σπίτι μιας 80χρονης στην κοινότητα Ροδίτσα παριστάνοντας τους τεχνικούς της Δ.Ε.Η. που πήγαν δήθεν να επιδιορθώσουν βλάβη στη σύνδεσή της και κατάφεραν να αρπάξουν μετρητά σε ευρώ και δολάρια, καθώς και κοσμήματα. Όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή, μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη, ενώ αναζητείται άλλος ένας 32χρονος συνεργός τους. 

Κλείσιμο
Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι, από τις 16 Ιανουαρίου ως τις 10 Φεβρουαρίου, οι τρεις δράστες είχαν ξαφρίσει τουλάχιστον άλλα έξι σπίτια, δυο στη Λαμία, δυο στις Κομποτάδες και από ένα στο Μοσχοχώρι και την Ανθήλη. Και οι τρεις είναι σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και διακεκριμένες κλοπές με την οποία οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τρία κινητά και ένα Ι.Χ. φορτηγό με το οποίο κινούνταν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης